کد خبر: 18995
تاریخ انتشار: یکشنبه, 10 اسفند 1393 - 12:50

داخلی

»

اخبار کتاب

فلسفه دین ، ترجمه شد

کتاب «فلسفه دین» اثر استاد علامه جعفری (ره) به زبان انگلیسی منتشر شد.
فلسفه دین ، ترجمه شد

 

به گزارش لیزنا، دبیر شورای کتاب مجمع جهانی اهل بیت (ع) در خصوص ترجمه کتاب آیت الله علامه محمدتقی جعفری به زبان انگیسی اظهار داشت: آیت الله علامه محمدتقي جعفري (ره) در كتاب «فلسفه دین» به مباحثي مانند تعريف دين، درآمدي بر روش شناختي، تعريف‌پذيري دين، ضرورت بحث از تعريف دين، موانع و مشكلات در تعريف دين، هدف‌داري خلقت و اخلاقي بودن هستي، بررسي و نقد تعاريف دين، بررسي و نقد غايت‌ گرايانه و اخلاق‌گرايانه، قلمرو دين، علت نياز به دين ، لزوم خود‌سازي، ارتباط انسان با خدا، ارتباط انسان با هم نوع خود، نقش فقه اسلامي در تنظيم حيات معقول، دايره فعاليت فقه اسلامي، نمونه‌هايي از اصول و قواعد قضايي، پرسش و پاسخ در قلمرو فقه، حذف دين از زندگي دنيوي بشر و نقد آن، علل بروز تفكرات سكولاريزم در غرب، اسلام و سكولاريزم، ارتباط حكومت و سياست با احكام الهي، علم و دين، حيات معقول چيست؟، ويژگي‌هاي حيات معقول، حكمت چيست؟ علم چيست؟، ثبات و تحول در علم و دين، رابطه علم و فلسفه با ماوراء طبيعت، محدوديت‌هاي علم در شناخت واقعيات، دلايل پنج گانه ضرورت و عظمت علم، پلوراليزم (كثر‌ت‌گرايي) ديني پرداخته است.

 

حجت الاسلام عباس جعفری فراهانی، در ادامه سخنان خود عنوان کرد: اين اثر به سفارش پژوهشگاه فرهنگ و انديشه اسلامي به زبان فارسی تأليف و در سال 1375 منتشر شد. با توجه به ضرورت ترجمه مباحث علمي جدید و به روز كه به قلم نويسندگان صاحب نظر در زمینه مباحث اسلامی و دینی تأليف شده، اين كتاب در جلسه نود و هفتم شوراي كتاب تاریخ  24 / 10 / 1387 جهت ترجمه به زبان هاي مورد نياز به تصويب رسيد.

 

گفتنی است این اثر توسط اداره کل همکاری های فرهنگی، به وسیله منصور لیمبا به زبان انگلیسی ترجمه شده و در 464 صفحه، منتشر شده است.

     

 

برچسب ها :
خواهشمند است جهت تسهیل ارتباط خود با لیزنا، در هنگام ارسال پیام نکات ذیل را در نظر داشته باشید:
۱. از توهین به افراد، قومیت‌ها و نژاد‌ها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهام‌زنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیام‌ها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمان‌ها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.
نام:
ایمیل:
* نظر: