کد خبر: 27009
تاریخ انتشار: چهارشنبه, 06 بهمن 1395 - 12:23

داخلی

»

مطالب کتابداری

»

کتابخانه های عمومی

در جلسه شورای اداری استان صورت گرفت

تقدیر از کتابداران و رؤسای ادارات برتر کتابخانه‌های عمومی استان همدان

منبع : لیزنا
از کتابداران برتر سه ماهه سوم فرهنگی، هفته کتاب 95 و روسای برتر جشنواره رضوی همدان تقدیر شد.
تقدیر از کتابداران و رؤسای ادارات برتر کتابخانه‌های عمومی استان همدان

به گزارش لیزنا، بر اساس اعلام روابط عمومی اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان همدان، در جلسه شورای اداری این استان، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی با تاکید بر اهمیت نقش کتابداران در هدایت فکری جامعه، تصریح کرد: خوشبختانه در کنار کارهای جاری کتابداران، شاهد برنامه‌های خلاقانه و واقعاً جالبی توسط برخی کتابداران در سطح استان هستیم که با عشق، علاقه و همت ویژه برنامه‌های متنوعی را در جهت ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی طرح‌ریزی و اجرا می‌کنند.

عاطفه زارعی با بیان این نکته که در مجموع عملکرد اکثریت کتابداران استان قابل تقدیر است، اظهار داشت: رقابت خیلی خوب و نزدیکی بین کتابخانه‌ها وجود دارد و کتابدارانی که به عنوان برتر انتخاب می‌شوند در برخی موارد فاصله‌های بسیار کمی با سایرین دارند و این چیزی از ارزش اقدامات شایسته سایر کتابخانه‌ها کم نمی‌کند.

او گفت: کتابخانه‌های عمومی اگر جایگاه واقعی خود را بیابند و امکانات لازم و گستردگی متناسب با رشد جمعیت را به دست آورند، جامعه مخاطب آن ها از حیث تاریخی و اجتماعی در مکانی از بلوغ و قدرت گزینش قرار می‌گیرد که نه تنها برآورنده نیاز اطلاعاتی هر متقاضی و زمینه‌ساز رویکرد مردم به سوی مطالعه و کتابخوانی است.

در ادامه از کتابداران برتر سه ماهه سوم فرهنگی دو کتابخانه برگزیده استان که در طول فصل در تمامی شاخص‌های فرهنگی از نظر کیفی و کمی بالاتر بودند، تقدیر به عمل آمد.

کتابخانه عمومی شهید باهنر شهرستان بهار؛ درجه 6  (مسئول کتابخانه: معصومه فزونی و کتابدار کتابخانه: رضا رحمانی‌صادق) و کتابخانه عمومی آیت الله ربانی شاهنجرانیشهرستان رزن- روستایی  (مسئول کتابخانه: سارا زمانی مقدم)

لازم به ذکر است طبق مصوبه کارگروه فرهنگی از کتابخانه‌های عمومی اعتمادیه (شهرستان همدان)، علامه مجلسی (شهرستان ملایر)، آیت‌ الله مدنی (ره)(شهرستان‌تویسرکان)، ثارالله (شهرستان‌اسدآباد)، امیرالمومنین (شهرستان‌نهاوند)، قائم (شهرستان کبودراهنگ) و فدک (شهرستان‌فامنین) به عنوان کتابخانه‌های شایسته تقدیر با اهدای لوح سپاس تجلیل به عمل آمد.

از کتابخانه‌های برتر در انجام برنامه‌های هفته کتاب 95 نیز تقدیر شد.

کتابخانه عمومی ملاحسین قلی شوندی شهرستان رزن (مسئول کتابخانه: مجید بیگلری و کتابدار: فرشته رسولی)، کتابخانه عمومی ثارالله علیه السلام شهرستان اسدآباد (مسئول کتابخانه: میترا قربانی) و کتابخانه عمومی شهید صدوقی تویسرکان (مسئول کتابخانه: الهام الوندی و کتابدار: غلامحسین الوندی).

از رؤسای برتر ادارات کتابخانه‌های عمومی شهرستان‌ در جشنواره رضوی تقدیر شد.

رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان رزن: علی اصغر توکلی تبار و رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان فامنین: روح اله رسولی

لازم به ذکر است فرمت گزارش سه ماهه سوم جهت بهره‌برداری همکاران در سایت به صورت پاورپوینت جانمایی شده است.

خواهشمند است جهت تسهیل ارتباط خود با لیزنا، در هنگام ارسال پیام نکات ذیل را در نظر داشته باشید:
۱. از توهین به افراد، قومیت‌ها و نژاد‌ها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهام‌زنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیام‌ها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمان‌ها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.
نام:
ایمیل:
* نظر: