کد خبر: 31510
تاریخ انتشار: جمعه, 19 آبان 1396 - 18:48

داخلی

»

مطالب کتابداری

»

کتابخانه های عمومی

جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی بجنورد خراسان شمالی برگزار شد

منبع : لیزنا
جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی بجنورد، هم‌زمان با روز فرهنگ عمومی برگزار شد.
جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی بجنورد خراسان شمالی برگزار شد

به گزارش لیزنا بر اساس اعلام روابط عمومی اداره کل کتابخانه‌های عمومی خراسان شمالی، جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان بجنورد، هم‌زمان با روز فرهنگ عمومی با حضور علی‌محمد جهانی، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان؛ محمود ثمینی، فرماندار شهرستان بجنورد؛ محمدی، رئیس شورای اسلامی شهر بجنورد؛ سامانیان، مدیر گروه علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه آزاد اسلامی؛ تیمورزاده سرپرست شهرداری بجنورد و جمعی از اعضای حقوقی و حقیقی در فرمانداری بجنورد برگزار شد.

علی‌محمد جهانی مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان با اشاره به تقارن این جلسه‌ با روز فرهنگ عمومی گفت: در صورت تحویل و تجهیز کتابخانه‌ها توسط اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی،  اداره کل کتابخانه‌های عمومی نیز با همه توان برای راه‌اندازی پروژه‌های کتابخانه‌ای در حوزه  استان و شهرستان‌ها تلاش خواهد کرد.

جهانی با اشاره به روند توسعه فضاهای کتابخانه‌ای در استان گفت: کتابخانه عمومی گلستان با برآورد خسارت و اعتبار موردنیاز در صورت اتمام عملیات، بهره برداری خواهد شد و همچنین ۵ باب کتابخانه عمومی روستایی نیز با تائید کارشناسان حوزه عمران نهاد کتابخانه‌های عمومی در آینده نزدیک افتتاح می‌شود.

در ادامه، محمود ثمینی فرماندار و رئیس انجمن کتابخانه‌های عمومی بجنورد گفت: پروژه ساختمان کتابخانه عمومی مرکزی شهر بجنورد باید با خرید تجهیزات باکیفیت و استاندارد، هرچه سریع‌تر افتتاح شود.

وی با اشاره به ضرورت صرف هزینه برای رفع کمبودهای فرهنگی استان، گفت: فرمانداری تمهیدات لازم را برای تأمین هزینه‌های جاری و تعمیر و نگهداری ساختمان کتابخانه عمومی مرکزی خواهد اندیشید. اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و نهاد کتابخانه‌های عمومی و دیگر دستگاه‌ها نیز باید برای دریافت منابع موردنیاز کتابخانه اهتمام ورزند.

محمدی رئیس شورای اسلامی شهر بجنورد نیز در این جلسه گفت: اعضای شورای اسلامی شهر بجنورد دارای رویکردی فرهنگی هستند و رفع کمبود فضای فرهنگی و کتابخانه‌ای نیز از دغدغه‌های اصلی اعضاء شورا به‌شمار می‌آید.

سامانیان مدیر گروه علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه آزاد اسلامی و عضو جدید انجمن کتابخانه‌های عمومی بجنورد  تأکید کرد: کتابخانه عمومی دانشگاهی مردمی برای عموم مخاطبان است و نیاز امروز جامعه و شهر لزوم کسب مهارت تفکر منطقی و دانایی محور است و برای بالا بردن آگاهی و دانایی مردم باید فضاهای فرهنگی و کتابخانه‌ای توسعه یابد.

وی افزود: فرهنگ، زیربنای همه امور است و وجود کتابخانه‌های عمومی استاندارد، نقش مهمی در توسعه‌ی فرهنگی شهر و جامعه خواهد بود. بدون کتابخانه و مطالعه توسعه فرهنگی بیهوده است و مطالعه، لازمه خروج از جهل است.

تیمورزاده سرپرست شهرداری بجنورد نیز ضمن برشمردن اقدامات فرهنگی شهرداری بجنورد جهت مساعدت‌ در زمینه پرداخت نیم درصد با توجه به وضعیت فعلی و جاری شهر قول مساعد داد.

امیری رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان بجنورد نیز در پایان پس از ارائه گزارشی از وضعیت کتابخانه‌های عمومی شهرستان بجنورد گفت: خدمات‌رسانی کتابخانه عمومی سیار آوای فرهنگ به روستاهای پرجمعیت بجنورد بیشتر شده و مخاطبان زیادی می‌توانند از خدمات کتابخانه‌ای بهره‌مند شوند.

خواهشمند است جهت تسهیل ارتباط خود با لیزنا، در هنگام ارسال پیام نکات ذیل را در نظر داشته باشید:
۱. از توهین به افراد، قومیت‌ها و نژاد‌ها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهام‌زنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیام‌ها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمان‌ها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.
نام:
ایمیل:
* نظر: