کد خبر: 34756
تاریخ انتشار: دوشنبه, 07 خرداد 1397 - 13:51

داخلی

»

مطالب کتابداری

»

کتابخانه های عمومی

در هرمزگان طرح «سفیر خواندن» با هدف ترویج کتابخوانی اجرا می شود

منبع : لیزنا
 طرح «سفیر خواندن» به همت کتابخانه عمومی ولی‌عصر (عج) روستای ملکن شهرستان بشاگرد با هدف ایجاد عدالت فرهنگی اجرا می‌شود.
در هرمزگان طرح «سفیر خواندن» با هدف ترویج کتابخوانی اجرا می شود

به گزارش لیزنا بر اساس اعلام روابط عمومی اداره کل کتابخانه‌های عمومی هرمزگان، علی اعتمادی، رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان بشاگرد، از اجرای طرح «سفیر خواندن» به همت کتابداران کتابخانه عمومی ولی‌عصر (عج) روستای ملکن بشاگرد خبر داد و گفت: طرح «سفیر خواندن» به‌منظور استفاده از ظرفیت‌های اهالی روستا برای ترویج فرهنگ خواندن در میان روستائیان اجرا می‌شود. این طرح در حال حاضر در کتابخانه عمومی ولی‌عصر (عج) روستای ملکن در حال اجراست و به‌زودی در کتابخانه عمومی حاج عبدالله والی روستای خمینی‌شهر نیز اجرا می‌شود.

وی افزود: در طرح «سفیر خواندن» علاقه‌مندانی که به‌عنوان سفیر خواندن در روستا تعیین می‌شوند، توسط کتابداران آموزش‌ می‌بینند تا بتوانند نیازهای مخاطبین را تشخیص داده و کتاب‌های مناسب را به دست افراد برسانند. تلاش آن‌ها بر ایجاد میل به مطالعه در میان روستاییان معطوف است.

گفتنی است، کتابخانه عمومی ولی‌عصر (عج) در طول سال با هدف ترویج فرهنگ کتابخوانی برنامه‌های متنوعی همچون نشست‌های کتاب‌خوان، معرفی کتاب، قصه‌گویی، کلاس قرآن، کلاس‌های اوقات فراغت و ... برگزار می‌کند.

خواهشمند است جهت تسهیل ارتباط خود با لیزنا، در هنگام ارسال پیام نکات ذیل را در نظر داشته باشید:
۱. از توهین به افراد، قومیت‌ها و نژاد‌ها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهام‌زنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیام‌ها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمان‌ها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.
نام:
ایمیل:
* نظر: