داخلی
»مطالب کتابداری
»کتابخانه های عمومی
دعوت مردم فارس به جشنواره کتابخوانی رضوی توسط مدیرکل کتابخانههای عمومی استان
به گزارش لیزنا بر اساس اعلام روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی استان فارس، روح الله منوچهری که ظهر دیروز در جمع نمازگزاران شیراز حضور داشت، با بیان اینکه هدف کتابخانه های عمومی ترویج سبک زندگی کتاب محور است، عنوان کرد: توجه به کتاب و کتابخوانی از دیرباز در توصیه های بزرگان دینی و علمی ما بوده است و این مقوله آنقدر اهمیت دارد که خداوند بزرگ در اولین سخنان خود بر پیامبر اکرم(ص)، امر به خواندن را نازل کرده است.
او با تأکید بر نقش تاثیرگذار کتابخانه های عمومی در زندگی مردم، افزود: در حال حاضر ۲۲۹ کتابخانه عمومی در استان فارس وجود دارد که مهم ترین رسالت آن ها وارد کردن کتاب و کتابخوانی در زندگی مردم است و در این رابطه برنامه های گوناگونی در کتابخانه های عمومی اجرا می شود.
مدیرکل کتابخانه های عمومی فارس در ادامه از آغاز هشتمین دوره جشنواره رضوی در کشور خبر داد و گفت: این جشنواره با تکیه بر گسترش سبک و سیاق زندگی ائمه اطهار همگام با ترویج فرهنگ کتابخوانی برگزار شده است.
منوچهری حضور گسترده مردم استان فارس و سومین حرم اهل بیت (ع) را در این رویداد بزرگ فرهنگی و معنوی ضروری عنوان کرد و ادامه داد: در دو سال گذشته، استان فارس مشارکت چشمگیری را در جشنواره کتابخوانی رضوی داشت؛ به طوری که در ششمین دوره بیش از ۸ هزار نفر و در هفتمین دوره ۳۸ هزار و ۵۰۰ نفر در این رویداد شرکت کردند. امید است که امسال نیز شاهد حضور گسترده مردم در این مسابقه باشیم.
گفتنی است همچنین به منظور آشنایی هرچه بیشتر عموم مردم با شرایط جشنواره کتابخوانی بروشورهای این جشنواره در میان نمازگزاران توزیع شد.
۱. از توهین به افراد، قومیتها و نژادها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهامزنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیامها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمانها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.