کد خبر: 39890
تاریخ انتشار: سه شنبه, 04 تیر 1398 - 09:30

داخلی

»

مطالب کتابداری

»

کتابخانه های عمومی

کتاب «از دشت لیلی تا جزیره مجنون» نقد می‌شود

منبع : روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی استان تهران
آیین نقد و بررسی کتاب «از دشت لیلی تا جزیره مجنون»؛ خاطرات رزمندگان افغانستانی دفاع مقدس با حضور نویسنده اثر  برگزار می شود.
کتاب «از دشت لیلی تا جزیره مجنون» نقد می‌شود

به گزارش لیزنا، نشست نقد و بررسی کتاب «از دشت لیلی تا جزیره مجنون»؛ خاطرات رزمندگان افغانستانی دفاع مقدس با حضور محمد سرور رجائی ، نویسنده و شاعر افغانستانی و مجتبی نوروزی و محمدی شاری منتقدین کتاب برگزار می شود.

این نشست به همت اداره کل کتابخانه های عمومی استان تهران و با همکاری اداره کتابخانه های عمومی شهرستان ری با حضور محمد سرور رجائی ،محقق و تدوینگر اثر و مجتبی نوروزی و محمدی شاری منتقدین کتاب به میزبانی کتابخانه عمومی شیخ کلینی شهرستان ری برگزار می شود.

این مراسم با حضور تنی چند از مسئولین ملی-استانی، خانواده شهدا، ایثارگران و رزمندگان دفاع مقدس و با بررسی نقش ایثارگران و رزمندگان افغان در ایام هشت سال دفاع مقدس برگزار می شود.

علاقمندان برای حضور در این نشست می توانند روز چهارشنبه 5تیر از ساعت 15الی17 به نشانی:میدان شهرری،انتهای خیابان 24متری،خیابان استخر،کتابخانه عمومی شیخ کلینی مراجعه نمایند.

«از دشت لیلی تا جزیره مجنون» در ۵۲۸ صفحه و با ارائه مستندات تصویری، خاطرات رزمندگان افغانستانی دفاع مقدس را روایت می‌کند و به گفته نویسنده آن، تحقیق و پژوهش آن، ۱۰ سال طول کشیده است.

محمدسرور رجایی، پیش از این، کتاب «در آغوش قلب‌ها» را درباره اشعار و خاطرات مردم افغانستان درباره امام خمینی«ره» منتشر کرده بود اما کتاب «از دشت لیلی تا جزیره مجنون» را می‌توان اولین اثر پژوهشی جدی درباره حضور رزمندگان افغانستانی دفاع مقدس دانست که براساس آمار منتشر شده، بیش از دو هزار شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرد‌ه‌اند.

در پشت جلد این کتاب آمده است: «برای همدلی‌های بیشتر ملت‌های ما، ضروری است که بدانیم مجاهدان افغانستانی چگونه از ولایات مرکزی و شمالی افغانستان، از دشت لیلی جوزجان عبور کرده و در مسیر یافتن عشق، دوکوهه اندیمشک را هم پشت سر گذاشته‌اند تا به جزیره مجنون برسند. چگونه بهسود ولایت میدان افغانستان را رها کرده و به جبهه‌های نبرد ایران در نوسود رسیده‌اند.»

خواهشمند است جهت تسهیل ارتباط خود با لیزنا، در هنگام ارسال پیام نکات ذیل را در نظر داشته باشید:
۱. از توهین به افراد، قومیت‌ها و نژاد‌ها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهام‌زنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیام‌ها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمان‌ها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.
نام:
ایمیل:
* نظر: