آغاز فروش جهاني آفيس 2010 مايكروسافت

به گزارش پایگاه خبری کتابداری و اطلاع رسانی ایران (لیزنا) به نقل از ایسنا، طبق اعلام غول نرم‌افزاري مايكروسافت، آفيس 2010 در بيش از 35 هزار فروشگاه شامل فروشگاه‌هاي آنلايني مانند Amazon.com يا براي دانلود از طريق Office.com موجود است.

آفيس 2010 هم‌چنين در رايانه‌هاي دسكتاپ و لپ‌تاپ‌هاي ساخت شركت‌هاي ايسر، ايسوز، دل، هيولت پاكارد، لنوو، سامسونگ و سوني به‌صورت از پيش نصب شده وجود خواهد داشت و مايكروسافت انتظار دارد بيش از صد ميليون دستگاه رايانه مجهز به اين نرم‌افزار در سال آينده به فروش بروند.

به‌روزرساني‌هايي در آفيس 2010 براي برنامه‌هاي صفحه گسترده، اي‌ميل، پرزنتيشن و پردازش ورد مورد استفاده توسط ده‌ها ميليون شركت، انجام گرفته است.

مايكروسافت با اشاره به آمار كام اسكار، اعلام كرده كه نرم‌افزار آفيس در بيش از يك ميليارد دستگاه رايانه در جهان نصب شده و آن را به محصول بهره‌وري برتر مورد استفاده گسترده در جهان تبديل كرده است.

جديدترين نسخه آفيس شامل نسخه تحت وب براي رقابت با محصولات ابري نوظهور عرضه شده از سوي گوگل است. نسخه جديد آفيس كه نخستين نسخه از زمان انتشار آفيس 2007 است، نسخه‌هاي آنلاين Office Web Apps شامل محبوب‌ترين برنامه‌هاي اين مجموعه را عرضه مي‌كند كه مستقيما در مرورگر وب كار كرده و به‌جاي رايانه‌هاي شخصي در سرورها ميزباني مي‌شوند.

اين اقدام واكنشي در برابر چالش ايجاد شده از سوي گوگل و سايرين ارزيابي شده كه برنامه‌هاي رايانش ابري آنلاين عرضه مي‌كنند.

گران‌ترين نسخه آفيس 2010 حدود 499 دلار است و نسخه‌هاي ديگر 99 و 149 دلار قيمت دارند، در حالي كه سرويس Google Apps كه خدمات مشابه عرضه مي‌كند براي كاربران عادي رايگان و براي شركت‌ها 50 دلار به ازاي هر كاربر در سال است.

طبق اعلام مايكروسافت، آفيس 2010 اكنون به 10 زبان موجود است و طي چند ماه آينده به 94 زبان ديگر نيز موجود خواهد بود.