آمار شرکت کنندگان آزمون کارشناسی ارشد به تفکیک جنسیت

به گزارش لیزنا به نقل از فارس، حسین توکلی مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور با بیان اینکه در آزمون ورود کارشناسی ارشد ۹۱ برای ۱۳۷ کد رشته امتحانی پذیرش دانشجو صورت می‌پذیرد، گفت: ثبت‌نام از داوطلبان ۱۳۱ کد رشته امتحانی از ۱۳۷ کد رشته امتحانی به طور متمرکز توسط سازمان سنجش آموزش کشور انجام شده است و ثبت‌نام از داوطلبان ۶ کد رشته امتحانی دیگر از ۱۳۷ کد رشته امتحانی که در دفترچه راهنمای ثبت‌نام مشخص شده است نیز به طور جداگانه توسط ارگان‌های ذیربط زیر نظر سازمان سنجش آموزش کشور صورت پذیرفته است.

به گفته وی در آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ در ۱۳۱ کد رشته امتحانی ۹۳۰ هزار و ۱۷۲ داوطلب تقاضا نامه ثبت‌نام را تکمیل کرده‌اند که از این تعداد ۴۷۲ هزار ۸۶۹ نفر زن و ۴۵۷ هزار و ۳۰۳ نفر مرد هستند.وی از افزایش بیش از ۶ درصدی داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ نسبت به داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۰ خبر داد و گفت: داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ نسبت به تعداد داوطلبان آزمون آزمون کارشناسی ارشد سال گذشته ۵۸ هزار و ۳۶۶ نفر افزایش دارد.

به گفته وی در آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ تعداد ۸۷ هزار ۳۱۴ نفر برابر ضوابط نسبت به اعلام علاقه‌مندی به یکی از ۶۴ کد رشته امتحانی شناور به عنوان کد رشته امتحانی دوم اقدام کردند که از این تعداد ۳۷ هزار و ۴۴۸ نفر زن، ۴۹ هزار و ۸۶۶ نفر مرد هستند.

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور بیان کرد: با توجه به اینکه آزمون ۲ کد رشته امتحانی جداگانه برگزار می‌شود هر داوطلب برای حضور در جلسه آزمون کد رشته امتحانی مربوطه باید کارت ورود به جلسه آزمون داشته باشد.

وی ادامه داد: با توجه به آمار داوطلبان واقعی یعنی ۹۳۰ هزار و ۱۷۲ داوطلب و آمار علاقمندان به کد رشته امتحانی دوم یعنی ۸۷ هزار و ۳۱۴ داوطلب جمعاً یک میلیون و ۱۷ هزار و ۴۸۶ کارت ورود به جلسه آزمون صادر می‌شود.به گفته توکلی از یک میلیون ۱۷ هزار و ۴۸۶ کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ حدود ۵۱۰ هزار و ۳۷۱ کارت ویژه خواهران و ۵۰۷ هزار و ۱۶۹ کارت برای برادران صادر شده است.

وی گفت: توزیع کارت آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ از روز شنبه ۲۳ بهمن ماه آغاز می‌شود و تا ۲۵ بهمن ماه ادامه دارد.

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور زمان برگزاری آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ را صبح و بعد از ظهر روزهای چهارشنبه، پنج شنبه و جمعه ۲۶، ۲۷ و ۲۸ بهمن ماه اعلام کرد و گفت: نتایج اولیه این آزمون به صورت کارنامه در ۴ خرداد سال ۹۱ منتشر می‌شود.