نمایشگاه کتاب مسکو فردا آغاز به کار می‌کند

به گزارش لیزنا به نقل از فارس، بیست و چهارمین نمایشگاه بین ­المللی کتاب مسکو با حضور 1500 ناشر از 80 کشور جهان در فضایی با مساحت30 هزار  متر مربع از تاریخ 7 سپتامبر (16 شهریور) در سالن شماره 75 مرکز نمایشگاهی «ودنخا» افتتاح خواهد شد و تا تاریخ 12 سپتامبر (21 شهریور) به کار خود ادامه خواهد داد.

کشورهایی چون آلمان، هند، فرانسه، انگلیس، سوئد، ژاپن، ترکیه و ... از شرکت کنندگان این نمایشگاه هستند.

نمایشگاه بین­ المللی کتاب مسکو از سال 1977 تا 1997 هر دو سال یکبار و از سال 1998 تاکنون هر ساله برگزار می‌‌شود و اینک به یکی از معتبرترین نمایشگاه‌­­های بین ­المللی کتاب دنیا تبدیل شده که ناشران از سر تا سر جهان در آن حضور می­‌یابند.

موسسه فرهنگی، هنری و انتشارات بین المللی الهدی امسال برای ششمین سال متوالی با  234 عنوان کتاب در بیست و چهارمین نمایشگاه بین‌ المللی کتاب مسکو شرکت می‌کند. این کتاب‌ها به زبان‌های روسی ،انگلیسی و فارسی با موضوعات قرآنی، مذهبی، تاریخی، هنری، ایران­شناسی، آموزش زبان فارسی، ادبیات، آثار و اندیشه‌­های امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری است.

نمایندگان دیگری از جمهوری اسلامی ایران همچون بنیاد اندیشه اسلامی، مجمع جهانی اهل بیت (ع)، انتشارات سمت، موسسه نمایشگاه­‌های فرهنگی، مرکز جامعه المصطفی و رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در این نمایشگاه حضور دارد.

از برنامه‌های انتشارات بین المللی الهدی در این دوره از نمایشگاه بین المللی کتاب مسکو ، عرضه ترجمه کتاب «پژوهشی در تاریخ قرآن» به زبان روسی برای اولین بار است. رونمایی از دو عنوان کتاب«فیه ما فیه» و «تاریخ تحلیلی صدر اسلام» به زبان روسی از دیگر برنامه‌های مهم انتشارات بین المللی الهدی در بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب مسکو است.

مهمان افتخاری این دوره نمایشگاه کشور ایتالیا خواهد بود. از جمله برنامه‌های کشور ایتالیا در این دوره از نمایشگاه می‌توان به نشست‌­های تخصصی کتاب، رونمایی از کتابهای تازه انتشار یافته آن کشور، حضور نخبگان فرهنگی از جمله نویسندگان، شعرا، پخش زنده موسیقی و سرودهای محلی آن کشور اشاره کرد.