به گزارش لیزنا، سه نشست تخصصی «اخلاق پژوهش و سرقت ادبي»، «بحران كتابسازي و توليد محتوا در نشر علمي و دانشگاهي» و «نمايشگاه كتاب و نقش آن در ترويج علم، راه ها و راهكارها» و سخنرانی دکتر حری درخصوص « لغزشهاي روش شناختي در تحقيق» فردا یکشنبه، 17 ارديبهشت 1391 در پنجمین روز بيست و پنجمين نمايشگاه كتاب تهران توسط خانه كتاب ايران با همكاري انجمن علمي علوم كتابداري و اطلاع رساني ايران و انجمن دانشجویی کتابداری ایران (ادکا) برگزار مي شود.
در نشست «اخلاق پژوهش و سرقت ادبي» دكتر حمیدرضا جمالی، دكتر سعيد رضائي شريف آبادي، دكتر عباس حري، و دكتر يزدان منصوريان حضور خواهند داشت. اين نشست از ساعت 14 تا 15:40 برگزار ميشود.
دكتر حمیدرضا جمالي، دكتر عباس حري، دكتر داريوش مطلبي، دکتر ابراهیم افشار در نشست «بحران كتابسازي و توليد محتوا در نشر علمي و دانشگاهي» که از ساعت 16 تا 17:40 برگزار می شود، سخنرانی خواهند کرد.
در نشست «نمايشگاه كتاب و نقش آن در ترويج علم، راه ها و راهكارها» نيز دكترمحمد حسن زاده، دكترعبدالرضا نوروزي چاكلي، دكترآزاده حيدري، آقای قبادی حضور خواهند داشت. اين نشست نيز از ساعت 18 تا 19:40 برگزار می شود.
همچنین سخنرانی دکتر عباس حری، استاد پیشکسوت کتابداری و اطلاع رسانی با عنوان « لغزشهاي روش شناختي در تحقيق» از ساعت 10 تا 12:30 برگزار می شود.
نشستهای مذکور ازسوی انجمن كتابداري و اطلاع رساني ايران، موسسه خانه كتاب و اتحاديه انجمنهاي كتابداري و اطلاع رساني ايران (ادكا) در مصلی امام خمینی (ره)، شبستان اصلي، نيم طبقه دوم، انتهاي سالن ناشران خارجي، سراي كارنامه نشر برگزار می شود و شرکت در آن برای عموم علاقهمندان آزاد است.
بيست و پنجمين نمايشگاه بين المللي كتاب تهران از 13 تا 23 ارديبهشت در مصلاي امامخميني (ره) برگزار مي شود.