دكتر موسی مجيدی دارفانی را وداع گفت

به گزارش لیزنا، مراسم تشييع پيكر موسی مجیدی روز سه‌شنبه،7 دی ماه، ساعت 10 صبح در بهشت زهرا (س) در محل سالن‌های تطهیر و مراسم ختم روز پنجشنبه، 9 دی، برگزار خواهد شد.

 از درگاه خداوند متعال براي ايشان آمرزش و برای بازماندگان صبر و شكيبايی مسئلت داريم.

 

دکتر موسی مجیدی

دکتر موسی مجیدی به سال 1315 در شهر میانه متولد شد. تحصیلات ابتدایی و متوسطه تا پنجم متوسطه علمی را در شهر میانه و ششم متوسطه ادبی را در دبیرستان مروی تهران گذراند.

وی در سال 1336 پس از گذراندن یک دورۀ آموزشی‌، با سمت معلمی در شهر میانه استخدام شد.

او پس از 8 سال فعالیت در سمت معلمی، بازرسی آموزش و پرورش، رهبری جوانان شیر و خورشید سرخ (سازمان هلال احمر فعلی)، راهنمایی تعلیماتی سپاه دانش‌ آموزش و پرورش میانه و غیره در سال 1344 با هدف ادامه تحصیل به اداره کل ابتدایی آموزش و پرورش در تهران منتقل شد و در همان سال‌ها دورۀ کارشناسی زبان و ادبیات انگلیسی و کارشناسی ارشد کتابداری و اطلاع‌رسانی را در دانشگاه تهران گذراند.

مجیدی سال‌های بعد با سمت کارشناس کتاب در سازمان کتاب‌های درسی ایران و سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی، وابسته به وزارت آموزش و پرورش مشغول کار شد.

او در این سازمان با استفاده از مدارک و کتاب‌های درسی موجود «مرکز اسناد و کتاب‌های درسی وزارت آموزش و پرورش» را ایجاد کرد. این مرکز در سال 1363 طی مراسم رسمی افتتاح شد.

در سال 1367 پس از 31 سال خدمت در آموزش و پرورش بازنشسته شد و از آن به بعد مرحلۀ نوینی را در زندگی آغاز نمود.

موسی مجیدی  در سال 1368 به استخدام رسمی، عضویت هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن درآمده و از 1368 تا 1372 سرپرستی رشته کتابداری و اطلاع‌رسانی دانشگاه آزاد واحد رودهن را بر عهده داشت.

از سال 1370 تا 1373 به عضویت هیأت علمی «مجتمع دانشگاهی علوم دریایی نوشهر» وابسته به نیروی دریایی ارتش درآمد و در این مدت سردبیری، مدیریت داخلی و ویراستاری مجله علمی مجتمع را نیز بر عهده داشت.

از سال 1372 با سمت عضویت هیأت علمی به دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال منتقل شد و از سال 1382 مدیریت گروه کتابداری و اطلاع‌رسانی این دانشگاه را بر عهده داشت.

وی همچنین مدیر مسئول فصلنامه علمی پژوهشی «دانش شناسی» وابسته به گروه کتابداری و اطلاع‌رسانی نیز بود.
وی در ضمن به ادامه تحصیل در رشتۀ دکترای تخصصی کتابداری و اطلاع‌رسانی پرداخته و مدرک دکترای خود را از دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات تهران دریافت نمود.

مجیدی در شهریور 1381 به عنوان پیشکسوت نمونۀ آموزش و پرورش در سطح ملی برگزیده شد و از رئیس جمهور وقت، تقدیرنامه و لوح و تندیس دریافت کرد.

موسی مجیدی کتاب‌ها و مقالات بسیاری در زمینه‌های گسترش کتابخانه‌های آموزشگاهی، ادبیات کودکان و نوجوانان، تعلیم و تربیت، برنامه‌ریزی کتاب‌های درسی و کتابداری و اطلاع‌رسانی در مجلات تخصصی مربوط به سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی وزارت آموزش و پرورش، مجله علمی مجتمع دانشگاهی علوم دریایی، مجله کتابداری دانشگاه تهران، فصلنامه علمی- پژوهشی دانش‌شناسی گروه کتابداری و اطلاع‌رسانی و غیره تالیف نموده است.