به گزارش لیزنا، روابط عمومي سازمان اسناد و كتابخانه ملي اعلام کرد: دكتر اسحق صلاحي صبح امروز دوشنبه (5 دي 1389) به منظور انجام پاره اي مذاكرات فرهنگي، تهران را به مقصد كابل ترك كرد.
در اين سفر دو روزه، كه رئيس سازمان را هياتي از معاونين و مديران كل سازمان نيزهمراهي مي كنند، قرار بر ديدار با دكتر مخدوم رهين وزير اطلاعات و فرهنگ افغانستان و امضاي توافقنامه همكاري دوجانبه است.
همچنين قرار است در اين سفر دكتر صلاحي با آقاي نبي زاده رئيس كتابخانه عامه افغانستان در مورد ظرفيت هاي همكاري مابين كتابخانه هاي ملي دو كشور به گفت و گو بنشيند.
بازديد از آرشيو ملي افغانستان و كتابخانه هاي خاتم الانبياء (ص) و دانشگاه كابل نيز از جمله برنامه هاي رئيس سازمان اسناد و كتابخانه ملي در اين سفر خواهد بود.
شايان ذكر است كه اين سفر كاري، روز چهارشنبه با بازديد هيات ايراني از مقبره سيد جمال الدين اسدآبادي خاتمه مي پذيرد.