به گزارش لیزنا، مریدی مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس با اشاره به برنامه های بیست و سومین دوره هفته کتاب استان فارس گفت: در هر ایستگاه اتوبوس های شهری به مسافران کتاب برای خواندن داده و در پایان مسیر آن کتاب گرفته شده و به مسافران بعدی ارائه می شود.این طرح با چهار هزار جلد کتاب انجام می شود.
وی ادامه داد: امسال در هفته کتاب مسابقات داستانک را با شرکت علاقمندان به نویسندگی انجام می دهیم.در این مسابقه فرهنگی افراد داستان های کوتاه چند کلمه ای خود را حتی می توانند از طریق پیامک برای ما ارسال می کنند و پس از بررسی هیئت داوران مربوط اثرهای برگزیده در مراسمی مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.
بهزاد مریدی در ادامه بیان کرد: با مسولان ذیربط در کتابفروشی های سطح شهر حاضر می شویم و با تقدیم شاخه گلی از کتابفروشان تقدیر می کنیم. این حرکت در سال گذشته هم انجام شد و از سوی کتابفروشان خیلی مورد توجه قرار گرفت. با انجام این طرح فضای مثبتی بین این قشر و مسولان به وجود آمده بود. این برنامه در شهرستان های این استان هم انجام می شود.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس در ادامه با اشاره به اینکه تجلیل از کتابداران و تمام کسانی که عمر گرانمایه خود را برای اعتلای کتاب و کتابخوانی فارس گذاشتهاند وظیفه همه ما است افزود: همچنین در مراسمی با همراهی روسای ادارات و رسانه های عمومی در کتابخانه های عمومی این استان حضور پیدا کرده و از مقام کتابداران گرانقدر خود تجلیل می کنیم.
وی با اشاره به اینکهنمایشگاه کتاب این استان و هفته کتاب به طور زمانی مقارن هم هستند گفت: بیلبورد ها و تلویزیون های سطح شهر به طور مشترک هفته کتاب و نمایشگاه کتاب این استان را تبلیغ می کنند که این حرکت سبب شده فضای مناسبی را در سطح شهر به وجود آورده و همه افراد از این دو اتفاق مهم فرهنگی با خبر می شوند.
مریدی در پایان اظهار کرد: برگزاری جلسات رونمایی از کتاب، نقد و بررسی کتاب های فاخر، دیدار با پیشکسوتان فرهنگی استان، برگزاری نمایشگاه کتاب در شهرستان ها ، تجلیل از همکاران امور فرهنگی و کتابخوانان برتر، تعویض کتاب کهنه با نو ،جشنواره بزرگ نقاشی و روزنامه دیواری در مدارس و بازدید مدارس از کتابخانه های عمومی از دیگر برنامه های اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی به مناسبت هفته کتاب است.