کد خبر: 27123
تاریخ انتشار: دوشنبه, 11 بهمن 1395 - 12:23

داخلی

»

مطالب کتابداری

»

کتابخانه های عمومی

جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان گناباد استان خراسان رضوی برگزار شد

منبع : لیزنا
گزارش ششمین جشنواره کتاب‌خوانی رضوی در گناباد استان خراسان رضوی در جلسه شواری فرهنگ عمومی شهرستان ارائه شد.
جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان گناباد استان خراسان رضوی برگزار شد

به گزارش لیزنا، بر اساس اعلام روابط عمومی اداره کتابخانه‌های عمومی خراسان رضوی، جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان با حضور اکثریت اعضا در محل امامزاده سلطان محمد عابد(ع) کاخک برگزار شد.

رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان گناباد در این جلسه گفت: با توجه به اینکه شورای فرهنگ عمومی از جایگاه مناسبی در شهرستان گناباد برخوردار است، با پیگیری‌های مداوم با دبیر شورای فرهنگ عمومی، یکی از دستور جلسات شورای فرهنگ عمومی به ارائه گزارش ششمین جشنواره کتاب‌خوان رضوی توسط اداره کتابخانه‌های عمومی اختصاص یافت.

احمد مظلوم ادامه داد: در این جلسه با توجه به زمان مناسبی که در اختیار اداره کتابخانه‌های شهرستان قرار گرفت، گزارش مفصلی از ششمین جشنواره کتابخوانی رضوی ارائه و ضمن ارائه آمار شرکت‌کنندگان در شهرستان و استان خراسان رضوی، درخواست همکاری بیشتر اعضای شورای فرهنگ عمومی  در برگزاری هفتمین جشنواره کتاب‌خوان رضوی در سال 96 مطرح شد.

حجت الاسلام صادقی‌نسب، رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان نیز ضمن تشکر از نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور بابت ترویج و گسترش فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی در خصوص همکاری شورای فرهنگ عمومی در برگزاری هفتمین جشنواره کتابخوان رضوی قول مساعد داد.

خواهشمند است جهت تسهیل ارتباط خود با لیزنا، در هنگام ارسال پیام نکات ذیل را در نظر داشته باشید:
۱. از توهین به افراد، قومیت‌ها و نژاد‌ها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهام‌زنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیام‌ها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمان‌ها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.
نام:
ایمیل:
* نظر: