داخلی
»مطالب کتابداری
»کتابخانه های عمومی
تشریح نحوه شرکت در جشنواره کتابخوانی رضوی با حضور در دبستان هجرت اصفهان
به گزارش لیزنا بر اساس اعلام روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی استان اصفهان، زهره عابدزاده گفت: در راستای رونق بخشی و افزایش مشارکت در برگزاری هشتمین جشنواره کتابخوانی رضوی با حضور در صبحگاه دبستان دخترانه هجرت به تبیین برنامه های هشتمین جشنواره رضوی پرداخته شد و از دانش آموزان و آموزگاران جهت حضور گسترده در این جشنواره دعوت به عمل آمد.
عابدزاده با اشاره به برگزاری ۲ کلاس قصهگویی افزود: در یکی از کلاسهای قصه گویی که با محوریت ماه رمضان ویژه کودکان زیر هفت سال برگزار شد، ابتدا از مجموعه کتاب های «شیمو» و کتاب «داستان داگلی» قصه های جذابی برای کودکان بیان شد و در ادامه کودکان با ماه مبارک رمضان و فواید روزهداری آشنا شدند.
مسئول کتابخانه ادامه داد: در دیگر کلاس قصهگویی نیز که با آموزش نقاشی همراه بود، کتابهای «ماجراهای الاغک» و «آموزش میوه ها و حیوانات» برای خردسالان ارائه شد و خردسالان نقاشیهای زیبایی در موضوعات مطرح شده، به تصویر کشیدند.
وی همچنین با اشاره به پیگیری و مکاتبههای صورت گرفته در راستای تامین منابع مورد نیاز اعضای کتابخانه اظهار داشت: انتشارات نسل نواندیش تعداد ۸۲ نسخه کتاب و ۳۸نسخه نشریه با موضوع روانشناسی و رمان به ارزش ۱۸ میلیون ریال به کتابخانه مولی الموحدین (ع) شهر خورزوق اهدا کرده است.
۱. از توهین به افراد، قومیتها و نژادها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهامزنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیامها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمانها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.