کد خبر: 36056
تاریخ انتشار: سه شنبه, 09 مرداد 1397 - 10:45

داخلی

»

مطالب کتابداری

»

کتابخانه های عمومی

جلسات آموزشی رف خوانی در خوزستان برگزار شد

منبع : لیزنا
جلسات آموزشی و توجیهی رف خوانی برای اجرا در کتابخانه‌های عمومی خوزستان با حضور رابطین در شهرستان ها برگزار شد.
جلسات آموزشی رف خوانی در خوزستان برگزار شد

به گزارش لیزنا بر اساس اعلام روابط عمومی اداره کل کتابخانه‌های عمومی خوزستان، جلسه آموزشی و توجیهی رف خوانی۹۷ در کتابخانه‌های عمومی خوزستان، با حضور منصور کوهی رستمی، مدیرکل، معاون، کارشناسان امور کتابخانه ها و رابطین شهرستان ها در سالن جلسات کتابخانه مرکزی برگزار شد.

در ابتدای این جلسه، منصور کوهی رستمی، مدیرکل کتابخانه های عمومی با اشاره به اهمیت رف خوانی و نقش آن در انسجام منابع کتابخانه‌ای و هماهنگی مخازن کتابخانه‌ها با اطلاعات ثبت‌شده در سیستم سامان، آن را مقدمه دیگر فعالیت‌های کتابخانه‌ای خواند و گفت: در سال های اخیر پروژه رف خوانی در کتابخانه های عمومی باعث طراوت و سهولت دسترسی مخاطبان به منابع شده است و رضایت مندی اعضا کتابخانه را نیز به دنبال دارد.

در ادامه این نشست آموزشی، چگونگی رف خوانی در سامان و مراحل مختلف آن و نیز وجین منابع، توسط کارشناسان ستادی بر اساس آیین‌نامه‌های ابلاغی  نهاد کتابخانه های عمومی  در سال۹۷ تشریح شد. علاوه بر این جدول زمان‌بندی رف خوانی شهرستان‌ها با توجه به نیروها و منابع تهیه شد.

گفتنی است، رابطین کتابخانه های عمومی جلسات توجیهی مسئولین و کتابداران کتابخانه های عمومی را در سطح شهرستان برگزار کردند.

خواهشمند است جهت تسهیل ارتباط خود با لیزنا، در هنگام ارسال پیام نکات ذیل را در نظر داشته باشید:
۱. از توهین به افراد، قومیت‌ها و نژاد‌ها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهام‌زنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیام‌ها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمان‌ها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.
نام:
ایمیل:
* نظر: