داخلی
»اخبار کتاب
معرفی 16 عنوان کتاب در نمایشگاه اردبیل
به گزارش لیزنا بر اساس اعلام روابط عمومی موسسه نمایشگاه های فرهنگی ایران، مدیر کل امور کتابخانه های عمومی استان اردبیل در این نشست اظهار کرد: امروز فرصت مغتنی است تا با آثار انتشاری در استان آشنا شده و از نوشته هایی که در راستای معرفی ظرفیت های اردبیل تلاش کردند، تشکر کنیم.
رباب عزیزخانی گفت: باید قدر کتاب ها را بدانیم و در همین راستا اداره کل کتابخانه های استان اردبیل از مدتها قبل اقدام به برگزاری نشست های معرفی کتاب کرده است. تنها تفاوت نشست امروز با سایر نشست ها انحصاری بودن آن برای نویسندگان بومی استان است.
مدیر کل امور کتابخانه های استان اردبیل اضافه کرد: صنعت چاپ در استان همانند سایر استان های همجوار فعال است اما باید در راستای اعتلای آن حرکت کرد. برای بهبود وضعیت مطالعه باید وضعیت نشر بهبود یابد و این دو از یکدیگر جدا نیستند.
در ادامه جلسه عزیز احدی ناشر موسسه محقق اردبیلی اظهار کرد: 650 عنوان کتاب در طول فعالیت این موسسه منتشر کرده ام.
ناشر موسسه محقق اردبیلی ادامه داد: این کتاب دو جلدی بوده که از چاپ دوم یک جلدی شده و محتوای آن آموزش خط تحریری بوده که به زودی در کتاب درسی نیز به کار خواهد یافت. یکی از معضلات استان فقدان نویسنده در حوزه کودکان است و امید است مدیران در این زمینه فکری بکنند.
محسن باکری نیز در معرفی کتاب بی ملاحظه نوشته کاظم نظری بقا اظهار کرد: این کتاب توسط موسسه محقق اردبیلی چاپ و منتشر شده است.
این کتاب مجموعه ای از مقالات، یادداشت ها و ... بوده که در فصل های مختلف نگارش شده است.
سلیمی نیز در معرفی کتاب شعر کنزالبکاء نوشته یوسف معماری اظهار کرد: این کتاب شعر عاشورایی این هنرمند است.این کتاب جزو نخستین کتاب هایی است که در مورد عاشورا آمده است و در زمان طاغوت این کتاب تنظیم و چاپ شده که به دلیل زمان نامناسب از دسترس خارج شده است.
حمید صفری مدیر مسوول انتشارات نگین سبلان نیز اظهار کرد: بیش از 250 جلد کتاب توسط این نشریه برای علاقه مندان منتشر شده است. تعداد کتاب های منتشر شده در اردبیل زیاد است ولی این مشروط به حمایت مسوولان است و این حمایت نباید حتما مالی باشد چون در این کار بحث مالی مطرح نبوده و عشق است که این کار را ارزشمند می کند. دیوان صدری نیز کتابی است که امروز قرار است معرفی کنم که در آن شاعر در دو زبان فارسی و ترکی اقدام به سرودن شعر کرده است.
محمدی مدیر مسول انتشارات پارلاق یازی اظهار کرد: این انتشارات از سال 90 کار خود را آغاز کرده و بیش از 40 عنوان کتاب را منتشر کرده است. این انتشارات با رویکرد زبان ترکی منتشر شده است.
هاشم عروج زاده مسوول انتشارات شیلانگار نیز در این جلسه اظهار کرد: این انتشاراتی بین 50 تا 60 کتاب را منتشر کرده است. از مسوولان درخواست می شود هیات گفتمان بین نویسندگان ایجاد کنند.
مسوول انتشارات مکارمی نیز در این جلسه اقدام به ارائه گزارشی از فعالیت این انتشارات کرده است.
رحمان شاه محمد اردبیلی نیز در معرفی کتاب خود با عنوان از اربیل تا اردبیل اظهار کرد: نگارش این کتاب 5 سال طول کشیده و یک کتاب سه جلدی است. ادبیات معاصر شفاهی نمایشی در ایران و ادبیات فارسی مستشاران نوشته محمد فیاضی از دیگر کتاب های معرفی شده در این نشست است.
کتاب ترجمه و تفسیر اشعار دیوان حافظ به زبان ترکی نوشته داود طیب زاده به عنوان نخستین کتاب در این زمینه که دارای ترجمه 450 غزل حافظ به زبان ترکی نیز در این نشست معرفی شد.
سامان نوتاش نیز در این نشست کتاب سرداران بی نشان را معرفی کرد که شامل اشعار 20 شاعر استان در زمینه دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم را است.
در پایان این نشست نیز مجموعه آثار تعلیمی توسط این نویسنده استان معرفی شد.
۱. از توهین به افراد، قومیتها و نژادها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهامزنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیامها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمانها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.