داخلی
»مطالب کتابداری
»کتابخانه های عمومی
نشست کتابخوان ویژه فرهنگیان در سمنان برگزار شد
به گزارش لیزنا بر اساس اعلام روابط عمومی اداره کل کتابخانههای عمومی سمنان، نشست کتابخوان تخصصی فرهنگیان با حضور سعید دهقانلو، معاون اداره کل کتابخانههای عمومی سمنان؛ حنیفه صفری، رئیس کتابخانه مرکزی سمنان؛ محمد مرادی، سرپرست اداره کتابخانههای عمومی شهرستان سمنان و جمعی از کارشناسان اداره کل آموزش پرورش استان سمنان برگزار شد.
در این نشست چهار عنوان کتاب خواندنی توسط فرهنگیان با علاقهمندان به مطالعه به اشتراک گذاشته شد که بدین شرح است؛
«فیه ما فیه (مجموعه مقالات و تقریرات مولانا جلالالدین محمد بلخی)» نوشته بدیعالزمان فروزانفر/ معرفی توسط: فائزه کوهساریان (کتابدار کتابخانه مرکزی)
فیه ما فیه مجموعه مقالات و تقریرات مولاناست که مرحوم استاد بدیعالزمان فروزان فر با مقایسه چندین نسخ خطی در سال ۱۳۳۰ تصحیح آن را به پایان رساند. نثر این کتاب ساده و روان است و درونمایهای از مطالب عرفانی دینی و اخلاقی دارد؛ موضوع آن نقد و تفسیر عرفانی است و شامل یادداشتهایی است که در طول سی سال از سخنان مولانا در مجالس مختلف توسط مریدان مولانا ثبت شده است.
«جستجو در تصوف ایران» نوشته عبدالحسین زرینکوب/ معرفی توسط: علیمحمد باجلان (فرهنگی عضو کتابخانه)
این کتاب شامل تاریخ تصوف در ایران بزرگ است که شامل بخشهای زیادی از عراق، تاجیکستان و افغانستان امروزی میشود. زرینکوب در این کتاب به زندگی و احوال صوفیان نامدار، معرفی آثارشان و اشارهای به آراء و اقوال شان میپردازد.
«نهجالبلاغه» گردآوری سید رضی/ معرفی توسط: احمدی شهمیرزادی (فرهنگی عضو کتابخانه)
نهجالبلاغه، شامل بخشهایی مانند خطبه، نامه، کلمات قصار و غریب الحدیث از حضرت علی (ع) است که توسط شریف رضی گردآوریشده است.
«پلهپله تا ملاقات خدا» نوشته عبدالحسین زرینکوب/ معرفی توسط عباس صمدیان (فرهنگی عضو کتابخانه)
این کتاب با قلمی بسیار ساده، روان و عامهفهم به شرح زندگی، اندیشه و سلوک مولانای رومی از تولد تا وفات، همچنین اتفاقات مهم زندگی او و افراد مهم و مرتبط با وی میپردازد.
۱. از توهین به افراد، قومیتها و نژادها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهامزنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیامها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمانها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.