داخلی
»مطالب کتابداری
»کارگاه
کارگاه یکروزه «آواورزی و الفباورزی»
به گزارش لیزنا، بر اساس اعلام روابط عمومی موسسه پژوهشی تاریخ ادبیات کودکان، کودکان نیاز دارند تا سن هفتسالگی با شیوههای درست رانش آواها بر زبان آشنا شوند و مهارتهای گفتاری و شنیداری در آنها تقویت شود.
برای دستیابی به این نیاز، پدران و مادران، آموزگاران و مربیان کودک در سالهای نخست زندگی او باید شیوههای نوین و خلاق آموزش آواها و الفباهای فارسی به کودکان را بشناسند و با توجه به این شناخت، بتوانند سواد پایه را از راه آموزش خلاق به کودکان خود بیاموزند.
در کارگاهیکروزه «آواورزی و الفباورزی» شرکتکنندگان، شیوههای آموزش خلاق سواد پایه را با کمک بستههای «آواورزی با سیبیلک» و «الفباورزی با کاکاکلاغه» فرامیگیرند.
بستههای آواورزی و الفباورزی، نوشته محمدهادی محمدی، از سوی نشر چیستا منتشر شدهاند. با کمک بستهی آواورزی، کودکان رانش درست واژهها و سخن را فرامیگیرند، با گوناگونی آواها آشنا میشوند، ریتمها یا چرخه آواهای پایه را میشناسند و بسیاری چیزهای دیگر که در آموزش زبان و موسیقی پایه کاربرد دارد را میآموزند. در بسته الفباورزی نیز کودکان از راه آموزش خلاق، سواد پایه و حروف الفبا را میآموزند.
افزون بر این، در این کارگاه شیوه کار با شعرهای آواورزی، شیوههای تقویت حس شنیداری در کودکان، آشنایی با توانمندیهای گوناگون کودکان و راههای یادگیری آنها و چگونگی سخن گفتن با کودکان، از جمله مطالبی است که برای شرکتکنندگان بیان میشود.
مخاطبان این کارگاهها، پدران و مادرانی که کودک سه سال تا هفت سال دارند، مربیان مهد کودکها و پیشدبستانی، آموزگاران پایه نخست دبستان، مروجان کتابخوانی و دیگر افراد علاقمند به یادگیری شیوههای آموزش خلاق هستند.
کارگاه یک روزه «آواورزی و الفباورزی» روز پنجشنبه 5 اسفندماه ۱۳۹۵ از ساعت ۸ تا ۱3 در تهران، شهرک غرب، فاز ۶، ایوانک غرب، گل افشان شمالی، کوچه دوم، پلاک ۲۰، دفتر موسسه خیریه مهرگیتی برگزار میشود.
هزینهی شرکت در این کارگاه ۹0 هزار تومان است. (شماره کارت جهت واریز هزینهی کارگاه: ۰۳۴۸-۴۲۱۵-۹۹۱۸-۶۰۳۷ به نام مهدی محمدی- بانک ملی)
جهت کسب اطلاعات بیشتر با شمارهی ۸۸۵۵۲۳۱۸-۲۱ تماس گیرید.
۱. از توهین به افراد، قومیتها و نژادها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهامزنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیامها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمانها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.