کد خبر: 37784
تاریخ انتشار: شنبه, 10 آذر 1397 - 09:03

داخلی

»

مطالب کتابداری

»

کتابخانه و کتابداری

آیین نکوداشت دکتر زاهد بیگدلی برگزار شد

منبع : روابط عمومی انجمن کتابداری شاخه خوزستان
با همکاری انجمن کتابداری و اطلاع رسانی ایران - شاخه خوزستان، گروه علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه شهید چمران اهواز و انجمن علمی ارتقای کتابخانه های عمومی ایران آیین نکوداشت دکتر زاهد بیگدلی برگزار شد.
آیین نکوداشت دکتر زاهد بیگدلی برگزار شد

 

 به گزارش لیزنا، آیین نکوداشت دکتر زاهد بیگدلی با حضور مسئولین استانی، اعضای هیأت علمی، کارکنان، کتابداران و دانشجویان در تالار دکتر پاک سرشت دانشکده علوم تربیتی و روان شناسی دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد.

در ابتدای مراسم دکتر فریده عصاره، مدیر گروه علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه شهید چمران اهواز و مدیر قطب علمی مدیریت دانش ایران، ضمن خوش آمدگویی و خیرمقدم به حاضرین به تشریح سجایای اخلاقی استاد بیگدلی پرداخت و ایشان را نه یک استاد بازنشسته، بلکه پیشکسوتی تمام نشدنی در حوزه ی کتابداری ایران برشمرد.

سپس دکتر منصور کوهی رستمی، رئیس انجمن کتابداری و اطلاع رسانی شاخه خوزستان و مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان خوزستان، هدف از برگزاری این آیین را برداشتن قدمی هر چند کوچک، در راستای ارج نهادن به مقام این استاد فرهیخته و پاس داشت نیم قرن خدمات علمی و فرهنگی ایشان دانست.

در ادامه، دکتر محمد حسن زاده، رئیس انجمن علمی ارتقای کتابخانه های عمومی ایران و عضو هیأت علمی دانشگاه تربیت مدرس، ضمن سعادتمند خطاب نمودن متولیان دانایی از جمله کتابداران و متخصصان علم اطلاعات و دانش شناسی، دکتر بیگدلی را نمونه ی انسانی دانست که سراسر زندگی خود را وقف دانایی جامعه و دانشجویان کرده است.

 وی ادامه داد: نکونامی ایشان بیش از آن چیزی است که شنیده می شود و اظهار امیدواری کرد که همچنان شمع دانش استاد بر گروه علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه شهید چمران و نیز بر کل جامعه ی کتابداری ایران نورافشانی کند.

سپس دکتر منصور مرعشی، ریاست دانشکده علوم تربیتی و روان شناسی، سالها کار در کنار استادی همچون دکتر بیگدلی را مایه فخر و مباهات خود دانست.

در ادامه، دکتر عبدالحسین فرج پهلو، رئیس کمیته برنامه ریزی علم اطلاعات و دانش شناسی در وزارت علوم، خاطراتی از دوران حضور در استرالیا و تحصیل در مقطع دکترا نقل کرد.

همچنین دکتر محمدحسن عظیمی؛ عضو هیأت علمی دانشگاه شهید چمران اهواز، ویژگی نظم و انضباط را بارزترین صفت ایشان معرفی کرد.

سپس دکتر عبدالمهدی معرف زاده؛ استاد بازنشسته دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر بیگدلی را علاوه بر بهره‌مندی از مقام استادی، با اشاره به ارتباطات دوستانه و عمیق وی با دانشجویان، او را هماهنند یک پدر برای دانشجویان دانست.

لفته منصوری؛ مدیرکل سابق کتابخانه های عمومی استان خوزستان نیز دکتر زاهد بیگدلی را یکی از ارزشمندترین شخصیت های حاضر در حوزه ی علم اطلاعات ایران دانست.

سپس امیر ریسمان باف؛ رئیس کتابخانه مرکزی شرکت آب و برق خوزستان وجود وی را موهبتی برای جامعه دانست و خاطراتی از دوران دانشجویی خود تعریف کرد.

 همچنین دکتر عباس امام؛ عضو هیأت علمی گروه زبان انگلیسی دانشگاه شهید چمران اهواز،  با اشاره به دانش و مهارت بالای استاد بیگدلی در حوزه ی زبان انگلیسی، او را نه تنها استادی برای کتابداران، بلکه استادی برای بسیاری از فارغ التحصیلان دیگر رشته ها نیز دانست.

 در نهایت دکتر زاهد بیگدلی نیز با تقدیر از مجموعه دانشکده علوم تربیتی و روان‌شناسی و همچنین مسئولان دانشگاه بیان کرد: با توجه به مشغله کاری تمامی مسئولان و اعضای هیئت‌علمی، حاضر به برگزاری این آیین نبودم اما چون اعلام شد آیین تجلیل از مقام معلم است به احترام تمامی معلمان که بار سنگینی در جامعه بردوش آن‌ها است، پذیرفتم.

وی در ادامه از تمامی برگزار کنندگان این مراسم و نیز از همسر و فرزندانش نیز تقدیر کرد و افزود: بدون شک این مسیر به خوبی طی نمی‌شد اگر حمایت‌های خانواده وجود نداشت و به همین دلیل باید از آن‌ها تشکر کنم.

پروفسور زاهد بیگدلی، استاد گروه علم اطلاعات و دانش شناسی که از سال 1366 به عنوان عضو هیأت علمی دانشگاه شهید چمران اهواز بوده  و مدرک دکترای خود را از دانشگاه نیوساوت ولز (UNSW) استرالیا اخذ نموده است. وی دارای دهها تألیف و ترجمه کتاب و  مقالات متعدد است و در سمت های ریاست کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و موزه دانشگاه شهید چمران اهواز و مدیریت گروه خدمت کرده است.  وی همچنین اجرای طرحهای پژوهشی مختلف، برگزاری کارگاه‌های آموزشی و حضور در همایش‌های ملی و بین المللی گوناگون و... را در کارنامه خود دارد.

زهره مرتب
|
Iran
|
1403/08/25 - 02:06
0
0
استاد بیگدلی چقدر استاد خوبی بودی . من افتخار ۴ سال شاگردیتو داشتم
زهره مرتب
|
Iran
|
1403/08/25 - 02:05
0
0
استاد بیگدلی بی شک استاد فرزانه ای بود که افتخار شاگرداش رو داشتم و از همین جا به دکتر ریسمان باف و دکتر رستمی سلام ویژه می رسانم
بهار
|
Iran
|
1397/09/18 - 09:59
0
0
... صحنه پیوسته به جاست، خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد....
پیمان کریمی
|
iran
|
1397/09/12 - 12:24
0
0
من هم به نوبه خودم از زحمات دکتر بیگدلی و تمامی اساتید محترم گروه علم اطلاعات و دانش شناشی اهواز که تجربه شاگردی آنها را داشتم، نهایت تشکر و قدر دانی را دارم.
امیدوارم که اخلاق و فروتنی بیگدلی با وجود تجربیات علمی زیادی که داشتند، سرمشق و الگوی تمامی اساتید حوزه علم اطلاعات و دانش شناسی باشد.
پرستو
|
Iran
|
1397/09/11 - 08:36
2
0
با آرزوی سلامتی و تندرستی برای تمام این اساتید گرانمایه و ارزشمند. خوشحالم که در دانشگاه شهید چمران اهواز شاگرد استادانی چون دکتر بیگدلی، دکتر فرج پهلو، خانم دکتر عصاره و آقای دکتر معرف زاده و همچنین جناب آقای دکتر دیانی و دکتر کوکبی عزیز بودم.
ملک محمدی
|
United Kingdom
|
1397/09/10 - 14:57
2
1
پروفسور بیگدلی، استادی به تمام معنا اندیشمند، فعال، پرانرژِی، دقیق و منظم و دلسوز بوده و خواهد بود و خاطرات شیرین این استاد فرهیخته و بی نظیر،در ذهن دانشجویان هیچ وقت پاک و فراموش نخواهد شد.
نصرت اله امیری خواه
|
Iran
|
1397/09/10 - 11:59
1
3
با سلام
دکتر بیگلدی نمونه واقعی یک استاد فرهیخته هستند که هیچگاه اخلاق را قربانی نکردند و علاوه بر آموزش اصول کتابداری، درس عشق و شجاعت و لبخند به دانشجویانش دادند.
دست بووس استاد عزیز هستم.
خواهشمند است جهت تسهیل ارتباط خود با لیزنا، در هنگام ارسال پیام نکات ذیل را در نظر داشته باشید:
۱. از توهین به افراد، قومیت‌ها و نژاد‌ها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهام‌زنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیام‌ها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمان‌ها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.
نام:
ایمیل:
* نظر: