داخلی
»اخبار کتاب
پایان نمایشگاه کتاب تونس
به گزارش لیزنا، براساس اعلام روابط عمومی موسسه نمایشگاه های فرهنگی ایران، در این دوره از ازنمایشگاه موسسه نمایشگاه های فرهنگی ایران با نمایش کتابهای ایران شناسی، هنر به خصوص خوشنویسی و آثار استاد فرشچیان، کتاب های برگزیده کودک، نوجوان و حوزه ادبیات داستانی سال ۹۵، وکتاب های حوزه ادبیات عرب حضور داشت.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دراین دوره ازنمایشگاه درغرفه ایران حاضر و ازنزدیک با فعالیت ها و برنامه های غرفه ایران آشنا شد. برگزاری روز ایران با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، رایزن فرهنگی ایران در تونس، اجرای موسیقی زنده، ورک شاپ هنرمندان خوشنویس و تذهیب کار از فعالیتهای موسسه نمایشگاه های فرهنگی ایران در این دوره بود.
گروه موسیقی کالیوه به سرپرستی و دف نوازی سارا احمدی وصدای جمشید عزیزخانی قطعاتی از تونس الاخضر(از کشورتونس)، موسیقی کردستان، لرستان، بختیاری و خراسان و همچنین قطعاتی به زبان فارسی را اجرا کردند که مورد توجه و استقبال حاضران قرار گرفت.
انتشارات علمی فرهنگی نیز با نمایش کتاب های برگزیده کودک و نوجوان خود درغرفه ایران در این دوره ازنمایشگاه حضور یافته بود.
مذاکرات اولیه برای امضای تفاهم همکاری با مدیر بخش بین الملل نمایشگاه کتاب عمان انجام شد. از کشورهای فلسطین، مراکش، زیمباوه، امارات متحده عربی و ناشران مختلف تونسی، فرانسوی، لبنانی، سوریه ای و مصری برای حضور در نمایشگاه کتاب تهران دعوت شد.
از دیگر فعالیت های غرفه ایران نمایش کتاب «فلسطین از منظر رهبر معظم انقلاب اسلامی» درسی و سومین دوره نمایشگاه کتاب تونس بود. با توجه به چاپ کتاب فلسطین از منظر مقام معظم رهبری توسط انتشارات انقلاب اسلامی و نیز ترجمه به دو زبان عربی و انگلیسی، برای نخستین بار این کتاب درنمایشگاه کتاب تونس به نمایش گذاشته شد.
درسی و سومین دوره نمایشگاه کتاب تونس۳ غرفه از کشور فلسطین حضورداشتند. وزارت فرهنگ دولت فلسطین، مرکز نشر و توزیع الجندی و مرکز نشر و ترجمه رایه ناشران شرکت کننده از کشور فلسطین در این دوره از نمایشگاه بودند.
لبنان مهمان ویژه سی و سومین دوره نمایشگاه کتاب تونس بود.
۱. از توهین به افراد، قومیتها و نژادها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهامزنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیامها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمانها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.