داخلی
»اخبار کتاب
شماره ۱۶۵۹ مجله سروش منتشر شد
به گزارش لیزنا بر اساس اعلام روابط عمومی انتشارات سروش؛ مجله سروش در شماره جدید خود به سراغ حسن سلطانی یکی از مجریان با سابقه رادیو و تلویزیون رفته و علاوه بر مرور ۳۸ سال فعالیت ایشان در رادیو و تلویزیون، گفت و گوی مفصلی را با وی انجام داده است.
سبک برنامه سازی صبحگاهی از قدیم با برنامه های دیگر ساعات شبانه روز متفاوت بود؛ تفاوتهایی که این مدل برنامه ها را خاص و محبوب کرده بود. مجریان سرحال و پرانرژی، لوکیشنهای خوش رنگ و لعاب و شاداب، سوژه های مختلف اجتماعی و فرهنگی و غیره از دلایل محبوبیت برنامه های صبحگاهی بود. در سال های نه چندان دور دهه های ۷۰ و ۸۰؛ خیلی از مخاطبان تلویزیون ساعت بیدار شدنشان را با این برنامه ها تنظیم می کردند، اما حالا اکثر برنامه های صبحگاهی به لطف گسترش فضای مجازی دیده می شوند و به اصطلاح سروصدا راه می اندازند. از این رو مجله سروش در بخش آنتن خود به تاریخچه برنامه های صبحگاهی تلویزیون از اوایل دهه ۷۰ تا به امروز پرداخته است.
در این بخش همچنین گفت و گویی با محمدرحمان نظام اسلامی درباره روزهای اوج برنامه های صبحگاهی و درخشش برنامه «صبح بخیر ایران» صورت گرفته که بسیار خواندنی و جذاب است. صحبت های انتقادی تهیه کننده سابق «صبح بخیر ایران» و «سلام تهران» در خصوص برنامه های صبحگاهی این روزها، بریده ای از دیدگاه های محمدرضا شهیدی فر درباره برنامه های صبحگاهی و معرفی مجریانی که با حضورشان در برنامه «صبح بخیر ایران» چهره شدند، از جمله مطالب این بخش از مجله سروش است.
از دیگر مطالب این هفته مجله سروش می توان به گزارشی از افتتاح بزرگترین کتابفروشی جهان در تهران، مروری بر مواضع کارشناسان در همایش حقوق بشر و گفتمان سلطه، گفت و گو با حجت الاسلام ساقی بی ریا در رابطه با حقوق بشر در رسانه های جهان، گزارشی مفصل از فیلم های پرفروش کمدی که فرم و محتوای قابل دفاعی ندارند، گفت و گو با دکتر پرویز اجلالی، مروری بر موتور جستجوی گوگل، گفت و گو با سعید تشکری در رابطه با کتاب جدیدش و غیره اشاره کرد.
شماره ۱۶۵۹ مجله سروش را با ده ها تیتر، مطلب و اخبار خواندنی دیگر از باجه های مطبوعاتی سراسر کشور قابل تهیه است. علاقمندان برای اشتراک مجله نیز می توانند با شماره تلفن ۸۸۳۴۵۰۶۷ تماس حاصل نمایند.
۱. از توهین به افراد، قومیتها و نژادها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهامزنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیامها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمانها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.