داخلی
»اخبار کتاب
میزبانی نمایشگاه کتاب دهلی نو از نشر ایران
به گزارش لیزنا بر اساس اعلام روابط عمومی موسسه نمایشگاههای فرهنگی ایران، بیست و ششمین دوره نمایشگاه کتاب دهلینو از 16 تا 24 دی ماه برگزار میشود. در سال گذشته 756 ناشر از 19 کشور در نمایشگاه حضور داشتند. مهمان ویژه بیست و ششمین نمایشگاه کتاب دهلینو اتحادیه اروپا است که تمرکز فعالیت آن بر کتابهای اروپایی است.
نمایشگاه در بخشهای مختلفی از قبیل ناشران عمومی، بازرگانی، تکنولوژی، علوم اجتماعی، کتابهای الکترونیک، کودک و نوجوان، ناشران هندی زبان و بینالملل برگزار و بخش بین الملل نمایشگاه در سالن 7 میزبان کشورهای شرکت کننده است. وزارت توسعه منابع انسانی هند مجری برگزاری نمایشگاه است. بخش بین الملل نمایشگاه در سالن 7 دایر است.
متراژ غرفه موسسه نمایشگاههای فرهنگی ایران در این نمایشگاه 18 مترمربع است که در آن 470 عنوان کتاب در زمینههای هنر، ایرانشناسی، خط و خوشنویسی، ادبیات کلاسیک و کودک و نوجوان به نمایش گذاشته میشود. در اولین روز از برگزاری نمایشگاه سفیر محترم اتحادیه اروپا در هند در غرفه ایران حاضر و از فعالیت های غرفه ایران در این دوره نمایشگاه با خبر شد.
معرفی نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران در قالب بروشور و کاتالوگ، دعوت از ناشران شرکتکننده در نمایشگاه برای حضور در نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، معرفی نشر ایران در قالب نمایش کتاب، معرفی نویسندگان کودک و نوجوان در قالب کاتالوگ، معرفی کتابهای کودک و نوجوان آماده واگذاری حق رایت در قالب کاتالوگ، معرفی کتابهای کودک و نوجوان آماده واگذاری حق رایت در قالب کاتالوگ از جمله فعالیتهای غرفه ایران است.
برای معرفی بهتر صنعت نشر ایران و مرکز مرتبط بروشور «نگاهی اجمالی به صنعت نشر در ایران» به زبان انگلیسی مشتمل بر معرفی مراکز اطلاعرسانی کتاب در عرصه بینالمللی، معرفی اتحادیهها و تشکلهای نشر و آژانسهای ادبی نیز در غرفه موسسه نمایشگاههای فرهنگی ایران به مخاطبان عرضه میگردد.
انتشارات سوره مهر و آژانس ادبی کیا نیز در غرفه ایران حضور دارند که به معرفی کتاب و رایزنی جهت تبادل کپی رایت می پردازند.
۱. از توهین به افراد، قومیتها و نژادها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهامزنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیامها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمانها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.