کد خبر: 26966
تاریخ انتشار: سه شنبه, 05 بهمن 1395 - 10:53

داخلی

»

مطالب کتابداری

»

کتابخانه های عمومی

نشست مشترک مسئولین کتابخانه‌های اسلامشهر با فرماندهان نیروی انتظامی

منبع : لیزنا
نشست مشترک مسئولین کتابخانه‌های عمومی با فرماندهان نیروی انتظامی شهرستان اسلامشهر تهران در کتابخانه عمومی شهید مصطفی خمینی برگزار شد.
نشست مشترک مسئولین کتابخانه‌های اسلامشهر با فرماندهان نیروی انتظامی

به گزارش لیزنا، بر اساس اعلام روابط عمومی اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان اسلامشهر، نشست مشترک مسئولین کتابخانه‌های عمومی شهرستان اسلامشهر با فرماندهان نیروی انتظامی، با هدف بررسی وضعیت امنیتی و ارتقا سطح آگاهی اعضا در کتابخانه‌های شهرستان اسلامشهر برگزار شد.

این مراسم با حضور سرهنگ حسن آبادی فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان اسلامشهر، مجید جعفری رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان، سید‌وحیدرضا معزی رئیس اداره حراست، فرماندهان کلانتری‌های اسلامشهر، چهاردانگه و احمدآباد مستوفی همچنین رئیس حوزه معاونت اجتماعی پلیس پیشگیری شهرستان، پلیس فتا و مسئولین کتابخانه‌های عمومی شهرستان اسلامشهر به میزبانی کتابخانه عمومی شهید مصطفی خمینی اسلامشهر برگزار شد.

مجید جعفری، رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان اسلامشهر در ابتدای این جلسه ضمن عرض تسلیت شهادت آتش‌نشان فداکار حادثه ساختمان پلاسکو به ارائه گزارشی از فعالیت‌های کتابخانه‌های عمومی پرداخت.

وی مساعدت و همکاری با نیروی انتظامی را لازمه ضروری در ایجاد امنیت کتابداران و اعضا عنوان کرد و گفت: در راستای ارتقای سطح آگاهی مردم شهرستان، کتابخانه‌های عمومی در سطح شهرستان همه روزه برنامه‌های متعدد و متنوع فرهنگی را برگزار می‌کنند که به تبع افزایش آگاهی مردم سبب کاهش آسیب‌های اجتماعی خواهد شد. اما با ایجاد امنیت بیشتر در فضای کتابخانه به طور حتم شاهد حضور حداکثری مراجعین کتابخانه ها خواهیم بود.

جعفری تصریح کرد: عدم وجود امنیت باعث سختی تردد مراجعه کنندگان به کتابخانه‌ها می شود که امیدواریم با کمک و مساعدت شما امنیت نسبی برای کتابداران و اعضا ایجاد کنیم.

در ادامه معزی رئیس اداره حراست اداره کل ضمن تشکر از همکاری مستمر نیروی انتظامی با کتابخانه‌ها به ارائه گزارشی از وضعیت کتابخانه‌ها پرداخت و گفت: امید است در این جلسه با بیان راهکارهای عملیاتی مناسب، بتوانیم گام‌هایی اجرایی در جهت امنیت و آرامش بیشتر در کتابخانه‌های عمومی  ایجاد کنیم.

سپس سرهنگ حسن آبادی فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان اسلامشهر، افزایش آگاهی به مردم را یکی از وظایف خطیر نیروی انتظامی عنوان کرد و گفت: بی تردید یکی از راه‌های کاهش جرم مطالعه بیشتر نوجوانان و جوانان است.

 فرمانده نیروی انتظامی شهرستان اسلامشهر پیش‌بینی خطر،‌ ارزیابی و پیشگیری را سه اولویت مهم نیروی انتظامی در مقوله امنیت برشمرد و افزود: «تحقق برقراری امنیت عمومی در گرو همکاری نزدیک و تخصصی همه سازمان‌ها و نهاد‌ها در جامعه خواهد بود.»

وی به رابطه مستقیم پیشگیری از وقوع جرم با افزایش امنیت در جامعه سخن گفت و  ادامه داد: «چنانچه هر گونه اقدامی در جهت پیشگیری از وقوع جرم با برنامه‌ریزی، سازماندهی و هماهنگی در بین متولیان امنیت صورت پذیرد و از نظرات کارشناسان بهره گرفته شود، یقیناً شاهد برقراری نظم اجتماعی و کاهش جرائم؛ و در نتیجه برقراری امنیت عمومی  بالائی خواهیم بود.

در پایان جلسه نیز هر یک از مسئولین کتابخانه‌ها به ارائه پیشنهادات و مشکلات خود پرداختند و این نشست با تبیین و جمع‌بندی چگونگی اجرا تعامل مستمر و برگزاری جلسات در هرفصل  به کار خود پایان داد.

خواهشمند است جهت تسهیل ارتباط خود با لیزنا، در هنگام ارسال پیام نکات ذیل را در نظر داشته باشید:
۱. از توهین به افراد، قومیت‌ها و نژاد‌ها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهام‌زنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیام‌ها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمان‌ها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.
نام:
ایمیل:
* نظر: