داخلی
»مطالب کتابداری
»کتابخانه های عمومی
نشست کتابخوان دانشگاهی به میزبانی دانشگاه سما بندرعباس برگزار شد
به گزارش لیزنا بر اساس اعلام روابط عمومی اداره کل کتابخانههای عمومی هرمزگان، نشست کتابخوان دانشگاهیان با حضور محسن زینلی تختی، مدیرکل کتابخانههای عمومی استان هرمزگان؛ مهدی دسینه، رئیس دانشگاه سما؛ امیرحسین حیدری، رئیس اداره امور کتابخانههای عمومی استان و جمعی از علاقهمندان به کتاب و کتابخوانی در دانشگاه سما برگزار شد.
محسن زینلی تختی در خصوص این نشست گفت: نشست امروز دومین کتابخوان ویژه دانشگاهیان و دانشجویان در سال جاری است که در راستای به اشتراکگذاری کتابهای خواندهشده و رشد همافزایی دستگاهها و متولیان کتاب و کتابخوانی در فضاهای دانشگاهی برگزار میشود.
زینلی تختی با اشاره به تأثیر برگزاری نشست کتابخوان در میزان آشنایی افراد بافرهنگ کتابخوانی گفت: با توجه به آثار مخرب تکنولوژی و نرمافزارهای مجازی و رسانههای جمعی، بهتر است بهعنوان سفرای ترویج کتاب از هر فرصتی برای معرفی کتاب به دیگران استفاده کنیم.
مدیرکل کتابخانههای عمومی هرمزگان ادامه داد: برای ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی بهتر است ابتدا از نزدیکان و خانواده خود شروع کنیم و با برگزاری نشستهای کتابخوان در جمع خانواده از اثرات نیکوی کتاب بهرهمند شویم.
در ادامه، مهدی دسینه رئیس دانشگاه سما بندرعباس با تأکید بر مزایای کتابخوانی گفت: سرانه مطالعه در هر جامعه، ارتباطی مستقیم با رشد فرهنگی و توسعه انسانی آن جامعه دارد؛ به این معنا که هر چه سرانه مطالعه بالاتر باشد، آن کشور از رشد فرهنگی بالاتری برخوردار است.
دسینه ادامه داد: ریشه بسیاری از مشکلات جامعه در کتابخوان نبودن افراد است و اگر کتابخوانی در جامعه ترویج یابد بسیاری از مشکلات مردم حل شده و از وقوع بسیاری از مشکلات پیشگیری میشود.
در ادامه کتابهای «شما که غریبه نیستید» تألیف هوشنگ مرادی کرمانی، توسط سمانه قریشی، «اصول حقوق اداری» تألیف مهدی هداوند، توسط صدیقه حسین پور، «لطفاً گوسفند نباشید» تألیف محمود نامنی، توسط احسان صادقی و «لطفاً موفقیت را باور کنید» تألیف محمود نامنی به اشتراک گذاشته شد.
۱. از توهین به افراد، قومیتها و نژادها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهامزنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیامها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمانها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.