کد خبر: 34737
تاریخ انتشار: یکشنبه, 06 خرداد 1397 - 14:35

داخلی

»

مطالب کتابداری

»

کتابخانه های عمومی

نشست معرفی و جمع خوانی کتاب «شرح دعای سحر» در خوزستان

منبع : لیزنا
 نشست معرفی کتاب و جمع خوانی کتاب «شرح دعای سحر» نوشته سیدعلی شفیعی در کتابخانه عمومی فارابی هندیجان برگزار شد.
نشست معرفی و جمع خوانی کتاب «شرح دعای سحر» در خوزستان

به گزارش لیزنا بر اساس اعلام روابط عمومی اداره کل کتابخانه‌های عمومی خوزستان، زهرا شنبدی، مسئول کتابخانه عمومی فارابی از برگزاری نشست معرفی و جمع خوانی کتاب «شرح دعای سحر» نوشته سیدعلی شفیعی در این کتابخانه خبر داد و گفت: یکی از مهم‌ترین و پیچیده ‏ترین حالات روحی انسان که هم در حوزه انسان‌شناسی و هم در حوزه حکمت و عرفان الهی، به‌طور گسترده‏ مورد مطالعه و بررسی قرار می‏ گیرد، حالات عرفانی و از آن جمله دعا و راز و نیازهای انسان با خدایش است؛ همین حالت است که می‏ توان آن را نقطه اتصال وجود آدمی با متافیزیک دانست؛ چراکه دعا جدی‏ ترین، پاک‏ ترین و قوی‏ ترین راه ارتباط انسان با خالق حکیم و مهربان است.

وی افزود: دعای سحر را حضرت امام باقر (ع) در سحرهای ماه رمضان قرائت می‌فرمودند و بر اهمیت و عظمت آن بسیار تأکید شده است. دعای سحر از ۲۳ فقره کوتاه اما سرشار از معارف الهی و فواید اعتقادی و عرفانی تشکیل شده است. نگارنده در این کتاب ضمن توضیح هر بخش از دعا به فوائد و نکات لازم و ارزنده‌ای اشاره کرده که نتیجه آگاهی از این مطالب، کسب معرفت بیشتر نسبت به ذات اقدس الهی و تحکیم مبانی اصیل اعتقادی در زمینه‌های گوناگون است.

مسئول کتابخانه عمومی فارابی تصریح کرد: هدف از برگزاری نشست معرفی کتاب «شرح دعای سحر» تفکر در معانی دعاها و یافتن فلسفه عبادات و فهم اسرار آن بوده است؛ چراکه عبادت و پرستش می‌بایست با جریانی از معرفت همراه شود، در غیر این صورت صرفاً عملی است که از روی عادت انجام می‌شود. انسان برای رسیدن به عشقی همراه با معرفت‏ به خداوند، به نمونه‌ای از تجلیات عشق و شیفتگی نیازمند است که آن، دعا و مناجات است.

خواهشمند است جهت تسهیل ارتباط خود با لیزنا، در هنگام ارسال پیام نکات ذیل را در نظر داشته باشید:
۱. از توهین به افراد، قومیت‌ها و نژاد‌ها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهام‌زنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیام‌ها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمان‌ها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.
نام:
ایمیل:
* نظر: