داخلی
»مطالب کتابداری
»کتابخانه های عمومی
نشست نقد و بررسی کتاب «از کتاب رهایی نداریم» در آذربایجان شرقی برگزار شد
به گزارش لیزنا، نشست فرهنگی مطالعه، نقد و بررسی کتاب «از کتاب رهایی نداریم» با حضور مسئولان و مدیران سازمان ها و ادارات استان آذربایجان شرقی روز دوشنبه سوم دی ماه ۱۳۹۷ در تالار نخجوانی کتابخانه مرکزی تبریز برگزار شد.
در ابتدای این نشست، شهرام خدایی، مدیرکل کتابخانه های عمومی آذربایجان شرقی با اشاره به لزوم برگزاری جلساتی با محوریت مطالعه برای مسئولان استان گفت: برگزاری این جلسات، حرکتی نمادین جهت ترویج فرهنگ مطالعه در میان مدیران سازمان ها است که از این طریق بتوان کتابخوانی را در میان کارکنان و کارمندان سازمان ها و ارگان های دولتی نهادینه کرد.
وی با تأکید بر وجود برنامهریزی و طراحی برای برگزاری و اداره این نشستها ادامه داد: مدیری که خود کتابخوان باشد، تلاش خواهد کرد مجموعه تحت مدیریت خود را نیز به مطالعه تشویق کند. بر این اساس اداره کل کتابخانه های عمومی آذربایجان شرقی در نظر دارد مجموعه نشست هایی جهت مطالعه و نقد و بررسی کتاب ویژه مدیران برگزار کند.
وی درباره کتاب انتخاب شده برای اولین نشست از این سلسله نشست ها، گفت: «از کتاب رهایی نداریم» حاصل گفتوگوی اومبرتو اکو، فیلسوف و رماننویس ایتالیایی و ژان کلود کریر، کارگردان فرانسوی، درباره چیستی، نامیرایی و ماهیت تغییرات مرتبط با کتاب است که به سعی ژان فیلیپ دوتوناک تهیه شده و با ترجمه مهستی بحرینی در دسترس مخاطبین کشور ما قرار گرفته است.
در ادامه نشست رحیم شهرتی فر، معاون سابق امنیتی- سیاسی استانداری آذربایجان شرقی؛ مهدی لزیری، چهره موثر فرهنگی و هنری شهر تبریز؛ محسن ارشد زاده، مدیرکل بهزیستی استان آذربایجان شرقی؛ محمد رمضانی، داستان نویس و نمایشنامه نویس؛ رقیه صادق زاده، مدیرکل امور بانوان استانداری آذربایجان شرقی و تعدادی از حاضرین در جلسه ضمن خوانش بخش هایی از کتاب به بیان نظرات و نقدهای خود در مورد کتاب پرداختند.
۱. از توهین به افراد، قومیتها و نژادها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهامزنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیامها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمانها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.