کد خبر: 38456
تاریخ انتشار: چهارشنبه, 03 بهمن 1397 - 16:21

داخلی

»

مطالب کتابداری

»

کتابخانه های عمومی

نمایشگاه «گزیده آثار چاپ سنگی دوره قاجار» به فرهنگسرای مترو رفت

منبع : روابط عمومی موسسه کتابخانه و موزه ملی ملک
نمایشگاه «گزیده آثار چاپ سنگی؛ با رویکرد ادبیات داستانی و حماسی» برپایه نسخه‌های چاپ سنگی کتابخانه و موزه ملی ملک در فرهنگسرای متروی تهران (ایستگاه شهید بهشتی) به مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی به نمایش درآمد.
نمایشگاه «گزیده آثار چاپ سنگی دوره قاجار» به فرهنگسرای مترو رفت

به گزارش لیزنا، موقوفه آستان قدس رضوی، نمایشگاه «گزیده آثار چاپ سنگی؛ با رویکرد ادبیات داستانی و حماسی»، تصویرهای نسخه‌های جذاب چاپ سنگی بزرگ‌ترین موقوفه فرهنگی ایران را به نمایش می‌گذارد. این نمایشگاه در 21 تابلو برپایه آثار حماسی و داستانی همچون شاهنامه و کلیله و دمنه، روایتی تصویری از ادبیات داستانی و حماسی را از دریچه هنر ایرانیان در روزگار قاجار در زمینه چاپ سنگی و تصویرگری می‌نمایاند. نمایشگاه «گزیده آثار چاپ سنگی؛ با رویکرد ادبیات داستانی و حماسی» با همکاری بزرگ‌ترین موقوفه فرهنگی ایران و معاونت فرهنگی و اجتماعی شرکت بهره‌برداری راه‌آهن شهری تهران و حومه، به مناسبت چهلمین سال‌روز پیروزی انقلاب اسلامی با هدف‌هایی چون گسترش فرهنگ و هنر اسلامی- ایرانی در جامعه و معرفی گوشه‌ای از نفایس کتابخانه و موزه ملی ملک، در پیوستگی همکاری‌های این موقوفه آستان قدس رضوی با دیگر مرکز و نهادهای فرهنگی- هنری کشور، در فرهنگسرای متروی تهران (ایستگاه شهید بهشتی) برپا شده است و تا پایان دهه فجر انقلاب اسلامی از شهروندان میزبانی می‌کند.

کتابخانه و موزه ملی ملک، نخستین موزه وقفی- خصوصی ایران و یکی از شش کتابخانه بزرگ کشور در گستره نسخه‌های خطی به شمار می‌آید که حاج حسین آقا ملک در سال 1316 خورشیدی بر آستان قدس رضوی وقف کرده است. این فرهنگ‌دوست و واقف بزرگ در وقف‌نامه خود یادآور شده است آثار تاریخی و کتاب‌های این گنجینه از ساختمان آن نباید بیرون برده شوند. کتابخانه و موزه ملی ملک از این‌رو بسته‌هایی نمایشگاهی از تصویر آثار تاریخی و نسخه‌های خطی فراهم آورده است و به مرکزهای فرهنگی و آموزشی سراسر کشور برای نمایش و بهره‌گیری شهروندان وامی‌گذارد.

خواهشمند است جهت تسهیل ارتباط خود با لیزنا، در هنگام ارسال پیام نکات ذیل را در نظر داشته باشید:
۱. از توهین به افراد، قومیت‌ها و نژاد‌ها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهام‌زنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیام‌ها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمان‌ها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.
نام:
ایمیل:
* نظر: