کد خبر: 29856
تاریخ انتشار: دوشنبه, 23 مرداد 1396 - 13:59

داخلی

»

اخبار کتاب

«ر» به روایت مریم برادران در فرهنگسرای تهران

منبع : لیزنا
 فرهنگسرای تهران چهارشنبه‌های کتاب را به نقد و بررسی کتاب «ر» تالیف مریم برادران اختصاص داده است.
«ر» به روایت مریم برادران در فرهنگسرای تهران

به گزارش لیزنا بر اساس اعلام روابط عمومی فرهنگسرای تهران، در چهارشنبه‌های کتاب مریم برادران با کتاب «ر» میهمان فرهنگسرای تهران می شود. این زندگی در سه فصل روایت شده است: فصل نخست رمانی است که شهید از سفر بوسنی در سال ۷۱ باز می گردد. در این فصل حال و هوای خانه و دلتنگی های همسر و بچه ها ترسیم شده است.

فصل دوم؛ به دوران تشکیل قرارگاه رمضان تا پایان جنگ می پردازد؛ روزهای فعالیت شهید در قرارگاه رمضان تا پایان جنگ را به تصویر می‌کشد و در ادامه همین فصل ماجراهای دانشگاه رفتن شهید را تعریف می‌کند. فصل سوم نیز؛ به روایت زندگی و فعالیت‌های شهید در بوسنی می‌پردازد و روایتی انسانی از حضور رسول حیدری در تمام مراحل زندگی را به تصویر کشیده است. از آنجایی که نقطه تمایز زندگی شهید رسول حیدری، شهادت او در بوسنی است، فصل سوم، نه ماه آخر زندگی ایشان (مهر ۷۱ تا خرداد ۷۲) را نشان می دهد و سفر آخر شهید به سرزمین بوسنی و جزئیات حضورش در آنجا.نویسنده کتاب انتخاب نام «ر» را برای کتاب از امضای همیشگی شهید رسول حیدری پای نامه‌هایش «ر» انتخاب کرده است.

نصرت ا.. محمود زاده و گل علی بابایی از نویسندگان در زمینه فرهنگ پایداری میهمان چهارشنبه های کتاب است .

 

مریم برادران نویسنده کتاب در سال 1355 به دنیا آمد. از جمله کارهای وی می‌توان به حنانه، حتی یک قطره اشک نریختم، زمانی برای آسودن واینک شوکران ، دوره درهای بسته ، فاطمه ناهیدی ، نیمه پنهان ، . و برنده جایزه ادبی جلال را ..میتوان اشاره کرد . علاقمندان جهت شرکت دراین برنامه میتوانند 25 مرداد ساعت 17 به فرهنگسرای تهران به نشانی : حکیم غرب سه‌راه دهکده المپیک خیابان ساحل بوستان باغ نو مراجعه نمایند و شماره تلفن 944137060تماس بگیرند.

خواهشمند است جهت تسهیل ارتباط خود با لیزنا، در هنگام ارسال پیام نکات ذیل را در نظر داشته باشید:
۱. از توهین به افراد، قومیت‌ها و نژاد‌ها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهام‌زنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیام‌ها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمان‌ها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.
نام:
ایمیل:
* نظر: