کد خبر: 26565
تاریخ انتشار: شنبه, 11 دی 1395 - 10:22

داخلی

»

مطالب کتابداری

»

کتابخانه های عمومی

دیدار رییس تحقیقات کاربردی فرماندهی نیروی انتظامی با مدیرکل کتابخانه‌های عمومی فارس

منبع : لیزنا
رئیس تحقیقات کاربردی فرماندهی نیروی انتظامی استان فارس به منظور بحث و تبادل نظر برای ایجاد کتابخانه‌ای در پایگاه نیروی انتظامی فارس با مدیرکل کتابخانه‌های عمومی فارس دیدار کرد.
دیدار رییس تحقیقات کاربردی فرماندهی نیروی انتظامی با مدیرکل کتابخانه‌های عمومی فارس

به گزارش لیزنا، بر اساس اعلام روابط عمومی اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان فارس، سعیده ابراهیمی با بیان اینکه اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان می‌تواند با نیروی انتظامی فارس در ایجاد کتابخانه همکاری‌های لازم را داشته باشد، عنوان کرد: کتابخانه‌های عمومی بر حسب قانون و وظیفه خود به عموم مردم خدمات ارائه می‌دهند و در کتابخانه‌ای به روی آحاد مردم باز است.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی فارس همچنین از همکاری‌های مشترک این دو سازمان سخن گفت و افزود: کتابخانه‌ها مکان‌هایی مناسب هستند تا از طریق آن‌ها اصول ایمنی و فرهنگ شهروندی به عموم مردم آموزش داده است و کتابخانه‌های عمومی فارس این امکان را دارد که نیروی انتظامی کلاس‌های آموزشی در خصوص کاهش جرائم، ترافیک یا حقوق شهروندی را در آن برگزار کنند.

سرهنگ ایزدی نیز در این دیدار با اشاره به اینکه رویکرد امروز پلیس فارس به سمت دانش‌بنیان‌ بودن است، اظهار داشت: هدف این است که دانش پلیسی گسترده‌تر شود زیرا امروزه نیازمند انجام کارهای علمی در حوزه‌های صنعتی و غیرصنعتی برای کشف جرایم هستیم.

رئیس تحقیقات کاربردی فرماندهی نیروی انتظامی استان فارس با تصریح اینکه دیدگاه سردار احمدعلی گودرزی فرمانده انتظامی فارس این است که پلیس جامعه‌محور و دانش‌بنیان باشد، افزود: نیروی انتظامی استان فارس از پژوهشگران و طرح‌های تحقیقاتی حمایت می‌کند و تعاملی سازنده‌ با جامعه دانشگاهی دارد.

وی کنار هم‌ گذاشتن دیدگاه‌های انتظامی و دانشگاهی را یکی از اولویت‌های مهم نیروی انتظامی دانست و گفت: در ایجاد این کتابخانه نیز هدف بر این است که بخشی از کتابخانه‌ها به منابع ویژه پلیس اختصاص یابد و بخشی دیگر برای پژوهش در اختیار پژوهشگران قرار گیرد.

ایزدی یادآور شد: به‌یقین همکاری همه سازمان‌ها با نیروی انتظامی در زمینه برقراری هرچه بیشتر نظم و امنیت شهر و استان در کاهش جرایم مؤثر خواهد بود.

 شایان ذکر است در این دیدار درخصوص انعقاد تفاهم‌نامه مشترک این دو سازمان و همکاری بیشتر در زمینه‌هایی مانند برقراری هرچه بیشتر امنیت کتابخانه‌ها از سوی نیروی انتظامی، برگزاری دوره‌ها و کلاس‌های آموزشی درباره امنیت، فرهنگ شهروندی، زندگی سالم، پیشگیری و مقابله با جرائم و غیره در کتابخانه‌های عمومی و برنامه‌های فرهنگی مشترک بحث و تبادل نظر شد.

خواهشمند است جهت تسهیل ارتباط خود با لیزنا، در هنگام ارسال پیام نکات ذیل را در نظر داشته باشید:
۱. از توهین به افراد، قومیت‌ها و نژاد‌ها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهام‌زنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیام‌ها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمان‌ها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.
نام:
ایمیل:
* نظر: