داخلی
»مطالب کتابداری
»کتابخانه های عمومی
افتتاح چهاردهمین کتابخانه عمومی روستائی استان اردبیل
به گزارش لیزنا، بر اساس اعلام روابط عمومی اداره کل کتابخانههای عمومی استان اردبیل، چهاردهمین کتابخانه عمومی روستائی استان اردبیل افتتاح شد.
در این مراسم ناصر نصیری معاون سیاسی امنیتی استاندار، جواد زنجانی فرماندار شهرستان اردبیل، صدیف بدری، رضاکریمی و علی فیضی نمایندگان مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی، رباب عزیزخانی مدیرکل کتابخانه های عمومی استان و جمعی از مدیران استانی، مسئولان محلی و اهالی روستای آراللو حضور داشتند.
رباب عزیزخانی ضمن اظهار خرسندی از افتتاح چهاردهمین کتابخانه عمومی روستائی در استان، وجود این مراکز فرهنگی در روستاها را عاملی مهم در توسعه فرهنگی و ترویج فرهنگ مطالعه در مناطق روستائی دانست و گفت: مشارکت بنیاد علمی آموزشی قلمچی در زمینه تکمیل و تجیهز پروژههای عمرانی باعث شد در طول یکسال اخیر چهارمین کتابخانه عمومی روستائی در استان به بهرهبرداری برسد.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان با اشاره به همت خیرین نیکوکار در حوزه کتابخانهسازی، افزود: با مشارکت خیرین نیکوکار، در طول دوسال اخیر شاهد افتتاح 8 باب کتابخانه عمومی در استان بودهایم.
وی، مشارکت بنیاد قلمچی در 13 پروژه عمرانی کتابخانهای را مایه افتخار استان قلمداد کرده و با تقدیر از حسن توجه مسئولان نهاد کتابخانههای عمومی کشور و بنیاد علمی آموزشی قلمچی نسبت به استان اردبیل، تصریح کرد: در هر منطقهای که شاهد احداث کتابخانه عمومی بودهایم، شور و شوق دوچندان در میان کودکان و نوجوانان آن منطقه برای کتابخوانی و علم آموزی رخ داده است.
معاون سیاسی امنیتی استاندار اردبیل نیز در این مراسم، با تقدیر از تلاشهای مدیرکل کتابخانههای عمومی استان و خیرین نیکوکار در حوزه کتابخانهسازی، نسبت به تداوم حمایتهای استان از این حوزه قول مساعد داد.
ناصر نصیری، کتاب را اساس فرهنگ و دانش قلمداد نموده و گفت: کتابخانههای عمومی به عنوان نهاد مروج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی، نقش بسزایی در توسعه فرهنگی مناطق ایفا میکنند.
وی، حضور فعالانه خیرین نیکوکار را در حوزه ساخت، تکمیل و تجهیز کتاتبخانههای عمومی و خرید منابع این مراکز، باعث خوشحالی و امیدواری نسبت به توسعه روزافزون فرهنگ مطالعه دانست و افزود: میتوان گفت تقریباً تمامی بزرگان حوزه اندیشه، هنر، فرهنگ، دانش و سیاست از میان اعضای کتابخانههای عمومی برخواستهاند.
همچنین، فرماندار و رئیس انجمن کتابخانههای عمومی شهرستان اردبیل نیز طی سخنانی، ساخت و افتتاح 5 باب کتابخانه عمومی در سطح این شهرستان را در طی دوسال، در نوع خود کم نظیر توصیف کرده و گفت: این موفقیت بیشک مدیون حمایتهای دولت تدبیر و امید و مشارکت نهادهای خیّری همچون بانک پاسارگاد و بنیاد علمی آموزشی قلم چی است.
جواد زنجانی، نقش کتابخانههای عمومی مناطق روستائی را در توسعه فرهنگی این مناطق و سوق دادن جوانان، نوجوانان و کودکان به سمت موفقیتهای علمی، فرهنگی و هنری، غیر قابل انکار بیان کرده و گفت: استعدادهای بسیاری از افراد در کتابخانه های عمومی کشف و پرورش داده شده و توسط کتابداران زحمتکش این مراکز به سمت کسب موفقیتهای اجتماعی و علمی سوق داده میشود.
در ادامه این مراسم، مدیر دفتر نمایندگی بنیاد علمی آموزشی قلمچی (وقف عام) ضمن ارائه گزارشی از اهم فعالیتهای این بنیاد در حوزه فعالیتهایهای فرهنگی خیّرانه، از ساخت مدرسه، کتابخانه و بورسیه دانشآموزان مستعد مناطق محروم خبر داد.
مداح، تقبل هزینههای تکمیل 7 باب و تجهیز 6 باب کتابخانه عمومی در استان اردبیل را نشانه نگاه ویژه بنیاد قلمچی به استان دانست و تصریح کرد: این بنیاد در سالجاری، بیشترین مشارکت در حوزه تکمیل و تجهیز کتابخانه عمومی را در استان اردبیل داشته است.
در پایان این مراسم، هدیهای از مجموع صنایع دستی استان اردبیل به عنوان تقدیر از حمایت های بنیاد علمی آموزشی قلم چی (وقف عام) به نماینده از مهندس قلم چی اهدا شد.
قابل ذکر است که برای احداث کتابخانه عمومی روستای آراللو با مساحت 250 متر مربع، یک میلیارد و 800 میلیون ریال از محل اعتبارات دولتی هزینه شده و یک میلیارد و 100 میلیون ریال نیز از محل کمکهای مالی بنیاد علمی آموزشی قلم چی برای تکمیل و تجیهز آن صرف شده است.
این کتابخانه، شصت و یکمین کتابخانه عمومی نهادی استان بوده و هشتمین کتابخانه عمومی است که در دوسال اخیر با مشارکت خیرین در سطح استان اردبیل افتتاح شده است.
۱. از توهین به افراد، قومیتها و نژادها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهامزنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیامها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمانها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.