داخلی
»مطالب کتابداری
»کتابخانه های عمومی
برگزاری برنامه های فرهنگی در کتابخانه های شهرستان درمیان خراسان جنوبی
به گزارش لیزنا، بر اساس اعلام روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی خراسان جنوبی، کتابخانه عمومی خیران روستای درمیان عصر روزهای دوشنبه، میزبان کودکان و خردسالان عضو کتابخانه بود. در این گردهمایی ها، کودکان ضمن آشنا شدن با یکدیگر، در قالب فعالیت های گروهی به کشیدن نقاشی، بازی کردن، و... می پردازند. کودکان در طرحی با عنوان قصه گویی «کودک برای کودک» برای یکدیگر قصه های دلنشینی را تعریف می کنند و از طریق متن و فحوای این قصه ها، با مفاهیم اخلاقی، فرهنگی، و ... آشنا می شوند.
کتاب «امام علی(ع) و پرنده: گزیده هایی از زندگانی حضرت علی(ع) برای کودکان» نوشته نوری ایجادی با حضور تعدادی از اعضای کودک در بخش کودک کتابخانه خیران جمع خوانی شد.
این کتاب، گزیده ای از زندگانی حضرت علی(ع) را به زبانی ساده و صمیمی در هشت داستان برای کودکان روایت می کند.
در این جلسه، به منظور افزایش اعتماد به نفس کودکان در بلند خوانی و آموزش نحوه صحیح خوانی کتاب و توجه به علائم نگارشی، هر کدام از کودکان یک صفحه از کتاب را خواندند و در پایان یکی از کودکان عضو کتابخانه مقاله ای با عنوان شجاعت امام علی(ع) برای دوستانش قرائت کرد.
به مناسبت گرامیداشت سوم اردیبهشت ماه، سالروز شهادت امام هفتم مسابقه نقاشی و مصورسازی با همین موضوع در کتابخانه امام حسین(ع) روستای بورنگ برگزار شد.
دلیل برگزاری این برنامه این بود که هنر نقاشی یکی ازابزارهای کارآمد در انتقال مفاهیم به نسل جدید است و همه ما باید از ابزار های مختلف برای انتقال مفاهیم ارزشی و دینی به نسل امروز استفاده کنیم.
اولین نشست کتاب خوان کتابخانه¬ای شهرستان درمیان در سال 96 در کتابخانه امام حسین(ع) روستای بورنگ با ارائه شش کتاب برگزار شد و کتاب های «آموزش کمک های اولیه» نوشته جمعیت صلیب سرخ، «شهید مدرس» نوشته کامران پارسی نژاد، «کلیدهای تخلیه هیجانی در کودکان» نوشته سپیده خلیلی، «رستم و اسفندیار» نوشته مرجان فولادوند، «روز شمار فاطمیه» نوشته عرفان درخشان و «صلوات، کلید حل مشکلات» نوشته علی خمسه ای قزوینی ارائه شد.
۱. از توهین به افراد، قومیتها و نژادها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهامزنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیامها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمانها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.