کد خبر: 29985
تاریخ انتشار: یکشنبه, 29 مرداد 1396 - 20:34

داخلی

»

مطالب کتابداری

»

کتابخانه های عمومی

کتابخانه روستایی شهید مفتح چوار میزبان نشست کتاب‌خوان شد

منبع : لیزنا
نشست کتاب‌خوان کتابخانه روستایی شهید مفتح چوار ایلام با معرفی ۵ اثر برگزار شد.
کتابخانه روستایی شهید مفتح چوار میزبان نشست کتاب‌خوان شد

به گزارش لیزنا بر اساس اعلام روابط عمومی اداره کل کتابخانه‌های عمومی ایلام، کتابخانه روستایی شهید مفتح واقع در روستای مورت شهر چوار در شهرستان ایلام میزبان نشست کتاب‌خوان شد. در این نشست ۵ کتاب معرفی شد که در ادامه به‌ مرور اجمالی آن‌ها می‌پردازیم.

«بلور چی» نوشته علی‌اکبر مزد آبادی،

این کتاب به روایت زندگی شهید مهران بلورچی از تولد تا شهادت می‌پردازد.

«بانوی ملکوت» نوشته علی کریمی صبریاین کتاب پس از نگاهی اجمالی به قم در کلام روایات و ارائه تحلیلی از آن اخبار، به بررسی ابعاد مختلفی از حیات حضرت فاطمه معصومه (س) می‏‌پردازد.

«یادهای یادگار» نوشته محمدعلی قاسمیاین 

کتاب به ویژگی‌های شخصیتی سردار سرافراز اسلام، شهید حاج یادگار امیدی از زبان خانواده، دوستان و هم‌رزمانش از بدو تولد تا زمان شهادت می‌پردازد.

«پایی که جا ماند» نوشته سید ناصر حسینی پور

کتاب یادداشت‌های روزانه سید ناصر حسینی‌پور در دوران اسارتش است که به‌صورت خاطره نوشته شده است.

«داستان بهنام» نوشته داوود امیریان

«داستان بهنام» روایت زندگی‌ شهید بهنام محمدی است. این کتاب که به زبان ترکی هم ترجمه شده، ‌در ۳۱ بخش کوتاه تنظیم و ویژه گروه سنی کودک و نوجوان است.

خواهشمند است جهت تسهیل ارتباط خود با لیزنا، در هنگام ارسال پیام نکات ذیل را در نظر داشته باشید:
۱. از توهین به افراد، قومیت‌ها و نژاد‌ها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهام‌زنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیام‌ها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمان‌ها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.
نام:
ایمیل:
* نظر: