داخلی
»مطالب کتابداری
»کتابخانه های عمومی
مدیرکل کتابخانههای عمومی کردستان از متولیان آزمایشگاه راژه تقدیر کرد
به گزارش لیزنا بر اساس اعلام روابط عمومی اداره کل کتابخانههای عمومی کردستان، مدیرکل کتابخانههای عمومی کردستان ضمن بازدید از کتابخانه ویژه آزمایشگاه پزشکی راژه در سنندج از متولیان آن تقدیر کرد.
اسماعیل احمدی، مدیرکل کتابخانههای عمومی کردستان در این بازدید با تقدیر از اقدام خلاقانه و مبتکرانه متولیان آزمایشگاه راژه، اظهار داشت: حضور در این مکان هر فردی را تحت تأثیر قرار میدهد؛ چراکه این مکان بهجای یک محیط پزشکی و آزمایشگاهی بیشتر به یک فضای فرهنگی و کتابخانهای شبیه است. چاپ و نشر گزارشهایی در رابطه با بخش ویژه کتاب آزمایشگاه راژه در رسانههای شناختهشده کشور، نشاندهنده اهمیت موضوع و بکر بودن این اقدام است که افتخاری برای استان کردستان به شمار میآید.
احمدی نقش کتاب را در سلامت روانی جامعه بسیار مهم ارزیابی کرد و افزود: مطالعه کتاب یکی از مهمترین راهکارهای تأمین سلامت روانی فرد و جامعه است و نقش مستقیم این مهم بر کسی پوشیده نیست.
شکوه بزرگی، مسئول آزمایشگاه راژه نیز در این دیدار با اشاره به نقش مهم کتاب در سلامت جامعه، بیان کرد: با توجه به اهمیت این مسئله و همچنین علاقهمندی به حوزههای فرهنگی و هنری اقدام به راهاندازی کتابخانه در آزمایشگاه کردهایم. به همین منظور در ابتدای فضاسازی برای ساخت آزمایشگاه، بخش ویژه کتابخانه و نشریات لحاظ شد و همین امر سبب شده است که آزمایشگاه راژه بیشتر بهعنوان یک مکان فرهنگی موردتوجه قرار گیرد. بخش ویژه نقاشی و رنگآمیزی برای کودکان و همچنین بزرگسالان با توجه به اهمیت آن در کاهش استرس و سلامت روانی نیز در آزمایشگاه راژه ایجاد شده که از سوی مراجعان بسیار مورد استقبال قرار گرفته است.
مسئول آزمایشگاه راژه اظهار داشت: در حال حاضر بالغبر ۵۰۰ جلد کتاب با موضوعات و مضامین مختلف در کتابخانه آزمایشگاه موجود است که بخشی از کتابها بهویژه در بخش ویژه کودک از سوی مردم اهدا شده است. امید است این اقدام سبب توجه بیشازپیش به مقوله کتاب و مطالعه شود.
در ادامه این دیدار، مدیرکل کتابخانههای عمومی استان کردستان با اهدای لوح تقدیر و همچنین مجموعهای کتاب از مسئول آزمایشگاه راژه تقدیر کرد.
۱. از توهین به افراد، قومیتها و نژادها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهامزنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیامها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمانها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.