کد خبر: 30360
تاریخ انتشار: دوشنبه, 13 شهریور 1396 - 21:52

داخلی

»

مطالب کتابداری

»

کتابخانه های عمومی

لزوم راه‌اندازی کتابخانه سیار عشایری در مناطق کوچ‌نشین

منبع : لیزنا
فرماندار شهرستان کوهرنگ در دومین جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی این شهرستان خواستار راه‌اندازی و ایجاد کتابخانه سیار عشایری در مناطق کوچ‌نشین کوهرنگ شد.
لزوم راه‌اندازی کتابخانه سیار عشایری در مناطق کوچ‌نشین

به گزارش لیزنا بر اساس اعلام روابط عمومی اداره کل کتابخانه‌های عمومی چهارمحال و بختیاری، دومین جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان کوهرنگ روز سه‌شنبه هفتم شهریور با حضور مرتضی زمانپور فرماندار این شهرستان، فرهاد خلیل‌مقدم مدیرکل کتابخانه‌های عمومی چهارمحال و بختیاری و سایر اعضای این انجمن در سالن جلسات فرمانداری کوهرنگ برگزار شد.

مرتضی فرماندار شهرستان کوهرنگ در این جلشه ضمن تشکر از تلاش‌های صورت گرفته در راستای توسعه فرهنگ کتاب و کتابخوانی، به وجود عشایر کوچ‌نشین در این شهرستان اشاره و خواستار ایجاد کتابخانه سیار عشایری در این منطقه شد.

زمانپور ایجاد کتابخانه در دو دهستان میهه و دشت زرین از توابع این شهرستان را بخشی دیگر از مطالبات مردم این مناطق دانست و خواستار پیگیری بخشداران و دهیاران جهت واگذاری ساختمانی مناسب به اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان برای ایجاد کتابخانه شد.

فرهاد خلیل‌مقدم مدیرکل کتابخانه‌های عمومی چهارمحال و بختیاری نیز در این جلسه با اشاره به اهمیت ایجاد کتابخانه، یکی از پارامترهای توسعه هر کشور را سطح دانش و سواد آن جامعه دانست و بیان کرد: دانایی حق مردم ماست و ما باید راه دسترسی به این امکان را تسهیل کنیم، چراکه دانایی؛ اقتدار، آرامش، موفقیت و اقتصاد بالنده را در پی خواهد داشت.

خلیل‌مقدم در ادامه افزود: توسعه یافتگی نیازمند ارتقای سطح فرهنگی است و وجود کتابخانه و کتابداران متخصص می‌تواند در این خصوص بسیار راهگشا باشد.

 

گفتنی است در پایان این جلسه از ۵ برگزیده شهرستانی جشنواره کتابخوانی رضوی با اهدا لوح سپاس و هدیه از طرف فرماندار کوهرنگ تقدیر شد.

خواهشمند است جهت تسهیل ارتباط خود با لیزنا، در هنگام ارسال پیام نکات ذیل را در نظر داشته باشید:
۱. از توهین به افراد، قومیت‌ها و نژاد‌ها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهام‌زنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیام‌ها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمان‌ها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.
نام:
ایمیل:
* نظر: