کد خبر: 30440
تاریخ انتشار: سه شنبه, 21 شهریور 1396 - 11:50

داخلی

»

مطالب کتابداری

»

کتابخانه های عمومی

برپایی نمایشگاهی از آثار خلاقانه اعضا در کتابخانه عمومی دهخدا شهر الوند قزوین

منبع : لیزنا
 مسئول کتابخانه عمومی علامه دهخدا شهر الوند از برپایی نمایشگاهی از آثار خلاقانه اعضا در این کتابخانه خبر داد.
برپایی نمایشگاهی از آثار خلاقانه اعضا در کتابخانه عمومی دهخدا شهر الوند قزوین

به گزارش لیزنا بر اساس اعلام روابط عمومی اداره کل کتابخانه‌های عمومی قزوین، شهربانو غنمی، مسئول کتابخانه عمومی علامه دهخدا شهر الوند اظهار داشت: در راستای افزایش دانش و آگاهی مخاطبان، کلاس‌ها و دوره‌های مختلفی در این کتابخانه برگزار می‌شود که ازجمله آن‌ها برگزاری دوره‌های ارتقاء سطح خلاقیت و پرورش ذهنی و فکری نوجوانان است.

وی ادامه داد: در کلاس آموزش نقاشی و خلاقیت، اعضا با طراحی و شیوه بروز  خلاقیت در نقاشی آشنا شدند. پس از برگزاری این دوره، نمایشگاهی از آثار خلاقانه اعضا نیز در کتابخانه دهخدا به نمایش درآمد. برگزاری دوره‌های آموزشی، نشست‌های مشاوره و روانشناسی، کلاس‌های آگاهی بخشی و جلسات قصه‌گویی، داستان خوانی، جمع خوانی و روخوانی کتاب، از دیگر برنامه‌های این کتابخانه است. برپایی رایگان این کلاس‌ها همواره با استقبال مخاطب همراه بوده است.

 

غنمی خاطرنشان کرد: با توجه به اعتماد و اطمینانی که عموم افراد نسبت به کتابخانه‌های عمومی و کتابداران دارند، برگزاری برنامه‌های فرهنگی مناسب و مفید در این مکان فرهنگی می‌تواند موجب جلب رضایت اعضا و افزایش دانش و آگاهی آن‌ها شود.

خواهشمند است جهت تسهیل ارتباط خود با لیزنا، در هنگام ارسال پیام نکات ذیل را در نظر داشته باشید:
۱. از توهین به افراد، قومیت‌ها و نژاد‌ها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهام‌زنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیام‌ها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمان‌ها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.
نام:
ایمیل:
* نظر: