کد خبر: 30741
تاریخ انتشار: سه شنبه, 04 مهر 1396 - 20:41

داخلی

»

مطالب کتابداری

»

کتابخانه های عمومی

برگزاری کارگاه آموزش «داستان‌نویسی و خاطره‌نویسی» در کتابخانه عمومی ریحانةالنبی قم

منبع : لیزنا
نشست کانون ادبی کتابخانه عمومی ریحانةالنبی قم با محوریت کارگاه آموزش «داستان‌نویسی و خاطره‌نویسی» با جمعی از اعضای کودک این کتابخانه برگزار شد.
برگزاری کارگاه آموزش «داستان‌نویسی و خاطره‌نویسی» در کتابخانه عمومی ریحانةالنبی قم

به گزارش لیزنا بر اساس اعلام روابط عمومی اداره کل کتابخانه‌های عمومی قم، سمیه عالمی در کارگاه آموزش «داستان‌نویسی و خاطره‌نویسی» کانون ادبی کتابخانه عمومی ریحانةالنبی قم با بیان تفاوت بین داستان و خاطره گفت: این تفاوت‌ها بیشتر در انواع راوی، شخصیت‌پردازی‌ها و مدیریت حوادث دیده می‌شود. در خاطره‌نویسی معمولاً راوی به نقل خاطرات از زبان خودش می‌پردازد.

 وی در ادامه بیان کرد: در نگارش خاطره، حوادث بر اساس واقعیت‌ها دوباره‌گویی می‌شوند اما در داستان از حوادث به صورت خلاقانه الگوبرداری می‌شود. در داستان ما می‌توانیم فضا و محیط را برجسته و بزرگ نشان دهیم در صورتی که در خاطره چنین امری ضرورت ندارد.

 عالمی در بخش دیگری از صحبت‌هایش با اشاره به اینکه لحن داستان را شخصیت‌های انتخاب شده  به همراه فضا، مکان و زمان داستان معلوم می‌کند، یادآور شد: داستان را نمی‌توان به خاطره تبدیل کرد اما خاطره را می‌توان به داستان تبدیل کرد.

ساخت کاردستی، مسابقه تهیه روزنامه دیواری، کتابخوانی و مرور خطبه غدیر از برنامه‌های جنبی کانون ادبی در کنار برگزاری این کارگاه آموزشی بود.

گفتنی است در پایان این کارگاه نیز به برترین‌ها در بخش مسابقه روزنامه دیواری و خطبه‌خوانی غدیر جوائزی به رسم یادبود اهداء شد؛ همچنین داستان‌ها و خاطرات نوشته شده توسط هنرجویان، خوانده و مورد نقد و بررسی قرار گرفت.

خواهشمند است جهت تسهیل ارتباط خود با لیزنا، در هنگام ارسال پیام نکات ذیل را در نظر داشته باشید:
۱. از توهین به افراد، قومیت‌ها و نژاد‌ها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهام‌زنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیام‌ها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمان‌ها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.
نام:
ایمیل:
* نظر: