کد خبر: 30895
تاریخ انتشار: یکشنبه, 16 مهر 1396 - 09:15

داخلی

»

مطالب کتابداری

»

کتابخانه های عمومی

کارگاه «طرح داستان برای کودکان» با الهام از حکایت های پارسی

منبع : لیزنا
 همزمان با روز جهانی کودک ویژه برنامه «حکایت های پارسی» به منظور تشویق کودکان و نوجوانان به داستان گویی و مصورسازی در کتابخانه دکتر شهیدی اجرا می شود.
کارگاه «طرح داستان برای کودکان» با الهام از حکایت های پارسی

به گزارش لیزنا بر اساس اعلام روابط عمومی مراکز فرهنگی هنری منطقه هشت و فرهنگسرای گلستان ؛ ویژه برنامه " حکایت های پارسی " با هدف آشنا کردن کودکان و نوجوانان با داستان ها وحکایت های پارسی ، فواید قصه گویی و اهمیت آن در پرورش خلاقیت کودکان ، تقویت قدرت فهم و بيان و خلاقيت ، تقویت و پرورش نیروی تخیل در کودکان و بهره گيري از تخيلات عصر روز یک شنبه 16 مهر ماه ساعت 17 با حضور کارشناس مسلط به این حوزه و با حضور کودکان ، نوجوانان و جوانان برگزار می کند.

حکایت های پارسی به عنوان گنجینه ای سرشار از داستان های زیبا که کودکان و نوجوانان برای خواندن آن شور و شوق دارند قدمتی بیش از هفت هزار سال دارد.

گفتنی است؛ شرکت کنندگان در این برنامه طرح داستان خلاصه و به سکانس هایی تقسیم می کنند. هر کدام از این بخش ها، بر روی کارت هایی نوشته می شود. تصورات خود را از داستان خوانده شده از داستان های " کلیله و دمنه " را با تکنیک نقاشی آزاد به خلق تصویر کلاژ برجسته ، کاردستی بدون دخالت مستقیم بزرگسالان و درکاربرگ های نقاشی درقطع A۴ می پردازند. همچنین به پاس تقدیر از شرکت کنندگان هدایایی به رسم یادبود اهدا می شود و از آثار برتر نمایشگاهی به صورت نگاه گذر برپا می شود.

علاقمندان می توانند به کتابخانه دکتر شهیدی واقع در نارمک، گلبرگ غربی، پشت بیمارستان خصوص نارمک، میدان 58 و یا دیگرکتابخانه های مراکز فرهنگی هنری منطقه8 مراجعه و در این مسابقه شرکت کنند. و یا جهت کسب اطلاعات بیشتر با تلفن 77913098 تماس بگیرند .

 

 

خواهشمند است جهت تسهیل ارتباط خود با لیزنا، در هنگام ارسال پیام نکات ذیل را در نظر داشته باشید:
۱. از توهین به افراد، قومیت‌ها و نژاد‌ها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهام‌زنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیام‌ها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمان‌ها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.
نام:
ایمیل:
* نظر: