کد خبر: 30930
تاریخ انتشار: دوشنبه, 17 مهر 1396 - 20:42

داخلی

»

مطالب کتابداری

»

کتابخانه های عمومی

برنامه‌های متنوع فرهنگی در کتابخانه‌های شهرستان سربیشه خراسان جنوبی

منبع : لیزنا
 برنامه‌های متنوع فرهنگی در هفته دفاع مقدس و دهه اول محرم در کتابخانه‌های عمومی شهرستان سربیشه برگزار شد.
برنامه‌های متنوع فرهنگی در کتابخانه‌های شهرستان سربیشه خراسان جنوبی

به گزارش لیزنا بر اساس اعلام روابط عمومی اداره کل کتابخانه‌های عمومی خراسان جنوبی، مسئول کتابخانه امیرالمؤمنین (ع) مود گفت: کتابخانه امیرالمؤمنین (ع) همچون سال‌های گذشته با آغاز ماه محرم سیاه‌پوش شد و در کنار این فضاسازی، کتاب «تشنه‌لبان» نوشته حمید گروگان از انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در مدرسه ابتدایی هاجر مود، به دانش آموزان معرفی شد.

وی افزود: «تشنه‌لبان» از کتاب‌های طرح کتاب‌خوان ماه، فرصتی مناسب برای آشنایی کودکان و نوجوانان با وقایع کربلا و حماسه‌آفرینان عاشوراست. این کتاب همچنین با حضور اعضای فعال کتابخانه معرفی و بلند خوانی شد.

خودکار ادامه داد: برگزاری نخستین نشست کتاب‌خوان مدرسه‌ای در سال تحصیلی جدید با حضور بیش از ۲۰ دانش‌آموز و با محوریت کتاب‌های دفاع مقدس و امام حسین علیه‌السلام در دبستان دخترانه مود از دیگر برنامه‌های اجراشده در این ایام بود؛ علاوه بر این، نمایشگاه کتابی با عنوان «یک غنچه، صد زخم» با هدف انتقال فرهنگ ایثار و شهادت و پایبندی به ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب اسلامی در کتابخانه برپا شد؛ در این نمایشگاه بیش از ۲۵ عنوان کتاب ازجمله «دا»، «آن بیست‌وسه نفر»، «من زنده‌ام»، «تشنه‌لبان» و... به مدت ۱۰ روز در معرض دید عموم گذاشته شد.

کتابخانه استاد عبدالحسین فرزین سربیشه نیز  در این ایام میزبان برنامه‌های متنوعی همچون قصه‌خوانی، معرفی کتاب، برپایی نمایشگاه کتاب و مسابقه نقاشی شد.

مسئول کتابخانه عمومی بصیرت دُرُح نیز از برگزاری پنجاه و پنجمین نشست کتاب‌خوان کتابخانه‌ای شهرستان سربیشه ویژه هفته دفاع مقدس با حضور اعضای نوجوان و بسیجی در این کتابخانه خبر داد و گفت: در این ایام کتابخانه بصیرت میزبان برگزاری نمایشگاه کتابی با هدف آشنایی اعضا با کتب حوزه دفاع مقدس و ازخودگذشتگی‌های شهدا و اسرای هشت سال جنگ تحمیلی شد. برگزاری نمایشگاه تابلوهای معرق با موضوع قرآن و اهل‌بیت علیه‌السلام با همکاری کمیته امداد امام خمینی (ره) از دیگر برنامه‌های این کتابخانه بود

 

همچنین در این نمایشگاه بیش از ۲۰ تابلو معرق‌کاری شده به نمایش گذاشته شد.

خواهشمند است جهت تسهیل ارتباط خود با لیزنا، در هنگام ارسال پیام نکات ذیل را در نظر داشته باشید:
۱. از توهین به افراد، قومیت‌ها و نژاد‌ها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهام‌زنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیام‌ها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمان‌ها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.
نام:
ایمیل:
* نظر: