کد خبر: 31187
تاریخ انتشار: یکشنبه, 30 مهر 1396 - 15:15

داخلی

»

مطالب کتابداری

»

کتابخانه های عمومی

بررسی مشکلات کتابخانه‌های عمومی اراک با حضور مدیرکل امور مجلس و استان‌های نهاد

منبع : لیزنا
 مدیرکل امور مجلس و استان‌های نهاد به همراه سرپرست کتابخانه‌های عمومی استان مرکزی و جمعی از کارشناسان از ۳ باب کتابخانه عمومی شهر اراک بازدید کردند.  به گزارش لیزنا بر اساس اعلام روابط عمومی اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان مرکزی، مرتضی محمدزاده، مدیرکل امور مجلس و استان‌های نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور به همراه علی اکبر احمدی سرپرست کتابخانه‌های عمومی استان مرکزی و جمعی از کارشناسان از ۳ باب کتابخانه عمومی شهر اراک بازدید کردند. محمدزاده در بازدید از کتابخانه عمومی استاد ابراهیم دهگان شهر اراک ضمن گفتگو با کتابداران، به بررسی وضعیت و عملکرد کتابخانه از نظر ارائه خدمات و فعالیت‌های فرهنگی پرداخت. مدیرکل امور مجلس و استان‌های نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در ادامه از کتابخانه عمومی شماره یک اراک بازدید کرد و در جریان آخرین وضعیت منابع، تعداد اعضاء و مراجعین این کتابخانه قرار گرفت و ابراز امیدواری کرد طی دیدار با مسئولین و نمایندگان مجلس شورای اسلامی، سطح خدمات کتابخانه‌های عمومی در استان‌ ارتقاء یابد.   مرتضی محمدزاده همچنین از کتابخانه های دکتر مهین حصیبی اراک و بخش نابینایان دکتر خزایلی کتابخانه عمومی شماره یک نیز بازدید کرد.
بررسی مشکلات کتابخانه‌های عمومی اراک با حضور مدیرکل امور مجلس و استان‌های نهاد
خواهشمند است جهت تسهیل ارتباط خود با لیزنا، در هنگام ارسال پیام نکات ذیل را در نظر داشته باشید:
۱. از توهین به افراد، قومیت‌ها و نژاد‌ها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهام‌زنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیام‌ها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمان‌ها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.
نام:
ایمیل:
* نظر: