کد خبر: 34237
تاریخ انتشار: دوشنبه, 10 ارديبهشت 1397 - 09:20

داخلی

»

مطالب کتابداری

»

کتابخانه های عمومی

برنامه های فرهنگی کتابخانه های عمومی شهرستان بیرجند خراسان جنوبی

منبع : لیزنا
 کتابخانه های عمومی محمدتقی کریم پور و الغدیر بیرجند در هفته اول اردیبهشت ماه، برنامه های فرهنگی متنوعی اجرا کردند.
برنامه های فرهنگی کتابخانه های عمومی شهرستان بیرجند خراسان جنوبی

به گزارش لیزنا بر اساس اعلام روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی خراسان جنوبی، کتابخانه های عمومی محمدتقی کریم پور و الغدیر بیرجند، برنامه هایی از قبیل معرفی و جمع خوانی کتاب، نشست کتاب خوان و نمایشگاه کتاب برگزار کردند.

معرفی و جمع خوانی کتاب «صبر امام حسین(ع)» و تصویرسازی آن در کتابخانه محمدتقی کریم پور

کتاب «صبر امام حسین(ع)» نوشته جواد آذرگون با حضور جمعی از اعضا در کتابخانه محمدتقی کریم پور معرفی و جمع خوانی شد.

بازگویی مصائب عاشورا و یادآوری فصل های گوناگون این حماسه جاوید، موجب تجدید حیات اسلام و احیای ارزش های فراموش شده است. امام حسین علیه السلام با اشتیاق و میل، از بلاها و مصیبت ها استقبال و با آرامش آنها را تحمل کرد و فقط نمونه صبر واقعی را در وجود آن حضرت می توان مشاهده کرد.

پس از معرفی کتاب از اعضا خواسته شد برداشت ذهنی خود از داستان گفته شده را تصویر سازی کنند.

هفتمین نشست کتاب خوان کتابخانه ای شهرستان بیرجند در کتابخانه محمدتقی کریم پور

در این نشست، شش نفر به معرفی کتاب پرداختند که به شرح ذیل است:

«آموزه هایی از نهج البلاغه» نوشته محمود جعفری/ ارائه توسط: مریم نیکدل، «جوان ترین رهبر» نوشته مهدی مرادحاصل/ ارائه توسط: زهرا اژدری، «پیامبری که دوست بچه ها بود» نوشته محمدرضا سرشار/ ارائه توسط: مهدیه یاری، «قصه دوستی» نوشته قدمعلی سرامی/ ارائه توسط: مبینا جوان، «ماجرای احمد و نی نی کوچولو» نوشته نیره توکلی/ ارائه توسط: مبینا فراغی و «صبر امام حسین(ع)» نوشته جواد آذرگون/ ارائه توسط: شایسته شبان.

نمایشگاه تخصصی کتاب «شیخ اجل سعدی شیرازی» در کتابخانه الغدیر

همزمان با اول اردیبهشت ماه، روز بزرگداشت شیخ اجل سعدی شیرازی، نمایشگاه کتابی تحت همین عنوان در کتابخانه عمومی الغدیر بیرجند بر پا شد.

تعدادی از عناوین کتاب های به نمایش درآمده بدین شرح است: کلیات سعدی، دریچه صبح: بازشناسی زندگی و سخن سعدی، قطعات شیخ شیراز سعدی، استاد سخن سعدی: مروری بر زندگی و آثار، بوستان سعدی، لبخند سعدی: طنزآوری در غزل های سعدی، قصاید شیخ شیراز سعدی و... .

نشست جمع خوانی کتاب «انسان شناسی قرآن» در کتابخانه الغدیر

در راستای ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی، جمع خوانی کتاب «انسان شناسی قرآن» نوشته استاد شهید مرتضی مطهری در کتابخانه الغدیر برگزار شد.

این کتاب، مشتمل بر دوازده جلسه سخنرانی، جهان‌شناسی و انسان‌شناسی قرآن در یک جمع علاقه‌مند به معارف اسلامی (در زمستان سال۱۳۵۰ و بهار ۱۳۵۱ هجری شمسی) است که چون بخش اعظم آن درباره انسان‌شناسی است، «انسان‌شناسی قرآن» نام گرفت. گرچه برخی مطالب مشترک با سایر آثار استاد در این کتاب دیده می‌شود؛ اما اولاً مطالب نو و بدیع به خصوص در حوزه عرفان و اخلاق در آن بسیار است و ثانیاً سبک بیان و مثال‌های مذکور در کتاب، تازه و جدید است. مهمترین عناوین مباحث این کتاب عبارتند از: زیبایی‌های انسان در قرآن، محرک‌های معنوی انسان در قرآن، خودیابی با ذکر خدا، فلسفه زهد. دخل و تصرف تنظیم‌کننده نیز در حد مرتب‌شدن جملات بوده و همچون تنظیم سایر آثار منتشره پس از شهادت آن حکیم عالیقدر، بدون هرگونه حذف و اضافه‌ای بوده است.

نمایشگاه کتاب «سالار عشق» در کتابخانه الغدیر

همزمان با فرارسیدن اعیاد شعبانیه و میلاد باسعادت امام حسین(ع) سرور و سالار شهیدان، نمایشگاه کتابی با عنوان «سالار عشق» در کتابخانه الغدیر برای بازدید عموم برپا شد. این نمایشگاه مورد استقبال اعضا و مراجعان قرار گرفت و به مدت یک هفته در کتابخانه برپا بود.

معرفی و جمع خوانی کتاب «زایو» از مجموعه کتاب های کتابخوان ماه در کتابخانه الغدیر

رمان «زایو» اثر مصطفی رضایی، چاپ انتشارات کتابستان معرفت است. این رمان در نوع خود یک تجربه مثبت و حرکتی رو به جلو است. «زایو» در واقع خواننده را به ۲۵ سال آینده می‌برد و او را در فضای اتفاقات جهانی در آن روزگار قرار می‌دهد. روزگاری که ویروس زایو در حال گسترش است و نسل بشر در تهدیدی جدی به سر می‌برد و در معرض انقراض است. سبک و سیاق رمان «زایو» ذهن خواننده را به سوی رمان «فرسنگ‌ها زیر دریا» به قلم ژول ورن و آثار تخیلی مانند آن می‌برد و این مهم‌ترین نقطه قوت رمان این نویسنده نوقلم است. او در این اثر سعی کرده به خواننده تهران و در مقیاس بزرگتر، جهان در ۲۵ سال آینده را نشان دهد.

خواهشمند است جهت تسهیل ارتباط خود با لیزنا، در هنگام ارسال پیام نکات ذیل را در نظر داشته باشید:
۱. از توهین به افراد، قومیت‌ها و نژاد‌ها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهام‌زنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیام‌ها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمان‌ها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.
نام:
ایمیل:
* نظر: