داخلی
»مطالب کتابداری
»کتابخانه های عمومی
برگزاری نشست کتابخوان در کتابخانه دکترحسابی مورموری استان ایلام
به گزارش لیزنا بر اساس اعلام روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی استان ایلام، به همت کتابداران کتابخانه دکتر حسابی بخش مورموری، دومین نشست کتابخوان با معرفی ۵ اثر برگزار شد. منابع به اشتراک گذاشته شده در این نشست به شرح ذیل است.
«قصه های شیرین کلیله و دمنه» نوشته داوود لطف الله/ ارائه توسط: فاطمه عموزاده
این کتاب، مجموعه حکایاتی از زبان حیوانات است که هر حکایت به یک نتیجه اخلاقی منجر می شود.
«فرشته ها هم عاشق می شوند» نوشته نعیمه اسلام لو/ ارائه توسط: زینب رستگار
این رمان به مقایسه دغدغه های زن امروز و زن دیروز می پردازد. مطالعه این اثر به قشر نوجوان و جوان به خصوص دختران، پیشنهاد می شود.
«قصه ما مثل شد، صد و ده قصه مثل برای نوجوانان» نوشته محمد میرکیانی/ ارائه توسط: حکیمه زارعی
مجموعه پنج جلدی کتاب قصه ما مثل شد، شامل صد و ده قصه حکایت و مثل است. میرکیانی این ضرب المثل ها و قصه ها را از کتاب ها و منابع مختلف انتخاب و بازنویسی کرده است. وی در تألیف کتاب اصل ساده نویسی و خلاصه نویسی را رعایت کرده، چرا که این کتاب برای مخاطب نوجوان تألیف شده است. برای نگارش این مجموعه فاخر از منابعی همچون مثنوی معنوی، گلستان و بوستان سعدی، کلیله و دمنه، مرزبان نامه، اسرارنامه، امثال حکم و الهی نامه استفاده شده است.
«قصه ما همین بود» نوشته محمد میرکیانی/ ارائه توسط: زهرا زارعی
کتاب حاضر از مجموعه شش جلدی «قصه ما همین بود» و شامل داستان های کوتاه از ادبیات کهن و عامیانه ایران است. برخی از عناوین داستان ها عبارتند از: «گوهر امید»، «آسیابان پیر»، «گوهر صبر»، «والی و درویش»، «ماهی گیر و مرغ دریایی»، «حکایت سفر حکیم»، «یاد حق» و «درخت و مسافر و پرنده».
«عاشقانه های یونس در شکم ماهی» نوشته جمشید خانیان/ ارائه توسط: شیوا کایدخورده
این رمان، حکایت زندگی دختر نوجوانی به نام سارا است که قهرمان اصلی داستان نیز محسوب می شود. دختری که نوجوانیش در آغاز جنگ ایران و عراق در خرمشهر می گذرد. «عاشقانه های یونس در شکم ماهی» از رمان های ویژه نوجوان امروز است که برای گروه های سنی «د» و« هـ» منتشر شده است. عشق و جنگ، دو محور اساسی این رمان است.
۱. از توهین به افراد، قومیتها و نژادها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهامزنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیامها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمانها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.