داخلی
»مطالب کتابداری
»کتابخانه های عمومی
اولین جلسه انجمن کتابخانههای عمومی اهواز برگزار شد
به گزارش لیزنا بر اساس اعلام لیزنا بر اساس اعلام روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی خوزستان، عباس حسین زاده، سرپرست اداره کتابخانه های عمومی اهواز از برگزاری اولین جلسه انجمن کتابخانه های عمومی اهواز با حضور منصور کوهی رستمی، مدیر کل کتابخانههای عمومی و به ریاست معاون سیاسی امنیتی فرماندار و اعضای انجمن در محل سالن اجتماعات فرمانداری اهواز خبر داد.
در این جلسه، لطیف حیائی اهوازی، معاون سیاسی امنیتی فرماندار، عنوان کرد: یکی از مسائل مهم در حوزه آسیب های اجتماعی در سراسر کشور، ساماندهی به مناطق حاشیه نشین و کم برخوردار در بخش های مختلف است که از برنامه های اساسی وزارت کشور است؛ یکی از بحث های ساماندهی، توسعه ی زیر ساخت های فرهنگی این مناطق از جمله احداث کتابخانه های عمومی است.
وی در ادامه گفت: انتظار داریم اعضای انجمن کتابخانه های عمومی، به مناطق کم برخوردار و توسعه نیافته نگاهی ویژه ای در مسایل مختلف اجتماعی، فرهنگی و زیرساختی داشته باشند . همگام و منسجم باید در این مناطق به دنبال اجرای اهداف این طرح ها در حوزه اجتماعی باشیم.
منصور کوهی رستمی، مدیر کل کتابخانه های عمومی خوزستان گفت: یکی از مباحث مهم، بحث آسیب های اجتماعی در مناطق کم برخوردار است و در حال حاضر استانداری، وزارت کشور و مقام معظم رهبری به این کار اهتمام دارند، ما نیز متاثر از این اقدام در اداره کل کتابخانه های عمومی استان به واسطه ایجاد فضای فرهنگی برای زدودن فقر آموزشی و فقر اطلاعاتی موجود در این مناطق، عمده برنامه های متنوع فرهنگی، اجتماعی،زیر ساختی ، راه اندازی و احداث کتابخانه ها را آغاز کردیم.
وی گفت: ۱۲ پروژه در حال ساخت در استان داریم که بدون استثنا همه این ۱۲ پروژه در مناطق کمتر توسعه یافته احداث شده است. 2 کتابخانه در کوی رمضان و کوی ملاشیه در اهواز که از نظر ساختمانی ۱۰۰ درصد تکمیل هستند و آنچه باقی مانده، انشعابات آب و برق است که ان شاءالله با کمک و همکاری صمیمانه شرکت توزیع نیروی برق و شرکت آبفا اهواز به زودی حل خواهد شد.
۱. از توهین به افراد، قومیتها و نژادها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهامزنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیامها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمانها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.