کد خبر: 36136
تاریخ انتشار: پنج شنبه, 11 مرداد 1397 - 12:30

داخلی

»

مطالب کتابداری

»

کتابخانه های عمومی

بازدید مدیرکل کتابخانه‌های عمومی ایلام از کتابخانه‌های بدره و دره شهر

منبع : لیزنا
مدیرکل کتابخانه های عمومی استان ایلام به منظور بررسی وضعیت کتابخانه ها از کتابخانه های عمومی شهرستان های بدره و دره شهر بازدید کرد.
بازدید مدیرکل کتابخانه‌های عمومی ایلام از کتابخانه‌های بدره و دره شهر

به گزارش لیزنا بر اساس اعلام روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی استان ایلام، مدیرکل کتابخانه های عمومی استان ایلام سوم تیر ماه جهت بررسی وضعیت کتابخانه های عمومی، دیدار با کتابداران، دیدار با اعضای شوراهای اسلامی، شهرداران، دهیاران،‌ مسئولان محلی و بازدید از پروژه های عمرانی در دست اقدام به شهرستانهای بدره و دره شهر سفر کرد.

مراد جلیلیان، مدیرکل کتابخانه های عمومی استان، در جلسه ای با حضور بخشدار بخش ماژین شهرستان دره شهر، شهرداران، اعضای شورا و دهیاران روستاهای این بخش، به رایزنی پیرامون توسعه امر کتاب و کتابخوانی در این منطقه پرداخت. وی همچنین با تاکید بر اهمیت جایگاه کتابخانه ها در بالابردن سطح آگاهی مردم، خواستار تعامل بیشتر مسئولین این بخش با کتابخانه های عمومی شد.

در بخش دیگری از این نشست بخشدار ماژین ضمن اعلام حمایت از ایجاد و توسعه کتابخانه ها در این بخش، از مسئولین مربوطه خواست جهت تحقق اهداف مورد نظر در این زمینه تمام سعی و تلاش خود را بکار گیرند.

همچنین مدیرکل کتابخانه های عمومی استان ضمن دیدار با کتابداران شهرستان های بدره و دره شهر و بررسی مسائل و مشکلات آنها، در جریان آخرین اقدامات انجام شده مربوط به هشتمین جشنواره کتابخوان رضوی قرار گرفت.

جلیلیان همچنین ضمن بازدید از پروژه در دست ساخت کتابخانه عمومی بدره، در گفتگو با پیمانکار پروژه خواستار تسریع در روند ساخت این ساختمان شد. وی همچنین ابراز امیدواری کرد که با پیگیری های مسئول کتابخانه های شهرستان و جدیت پیمانکار این پروژه در هفته دولت به بهره برداری برسد.

خواهشمند است جهت تسهیل ارتباط خود با لیزنا، در هنگام ارسال پیام نکات ذیل را در نظر داشته باشید:
۱. از توهین به افراد، قومیت‌ها و نژاد‌ها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهام‌زنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیام‌ها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمان‌ها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.
نام:
ایمیل:
* نظر: