داخلی
»مطالب کتابداری
»کتابخانه های عمومی
برگزاری نشست کتابخوان در کتابخانه عمومی سعدی در دهلران ایلام
به گزارش لیزنا بر اساس اعلام روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی استان ایلام، نشست کتابخوان با معرفی ۵ اثر و با حضور اعضای کتابخانه عمومی سعدی دهلران و علاقمندان به کتاب و کتابخوانی در این کتابخانه برگزار شد. شرح مختصری از آثار ارائه شده در این نشست در ادامه آمده است.
«نمکی و مارعینکی» نویسنده: فرهاد حسن زاده/ ارائه توسط: دنیا میرزایی
«نمکی و مار عینکی» بازنویسی قصه های فولکور قدیمی است. این رمان برای گروه سنی نوجوانان نوشته شده است. ذکاوت، هوش، راستگویی و عدالت محوری از مفاهیمی است که در این اثر برجسته شده است.
«جنگ که تمام شد بیدارم کن» نویسنده: عباس جهانگیریان/ ارائه توسط: رویا میرزایی
رمان «جنگ که تمام شد بیدارم کن» نوشته عباس جهانگیریان از سوی نشر افق منتشر شد. این کتاب، رمانی است در ۳۲ فصل که برای نوجوانان نوشته شده است. این اثر از زبان «حامی دزفولی» نوجوان جنگزده، ماجراهایی را که بر او در شهری غریبه میگذرد، روایت میکند.
«مرغ سوخاری برای جنازه» نویسنده: شهرام شفیعی/ ارائه توسط: شیدا کرمی
این کتاب دومین مجموعه داستانی طنز از مجموعه کتابهای ۵ جلدی « قصه های غرب وحشی» است که برای گروه سنی کودک و نوجوان نگاشته شده است.
«فاجعه در ساحل» نویسنده: سوزان ساندرز/ ارائه توسط: نیلوفر نوروزی
در این کتاب از مجموعه «نوجوانان و حفظ محیط زیست»، مفاهیم زیست محیطی در قالب داستان بازگو شده است. در واقع به دنبال سوراخ شدن یک نفتکش، حیات جانوران دریایی به خطر میافتد و ماهیگیران بیکار میشوند. در همین زمان دختری به نام «دانا» به مبارزه با آلودگی آبها برمیخیزد. او مردم را برای مقابله با آلودگی محیط زیست بسیج میکند و سعی دارد با کمک آنان ساحل را پاکسازی کند.
«دریاچه آخر دنیا» نویسنده: کارولین مک دونالد؛ ترجمه: پروین جلوه نژاد/ ارائه توسط: طیبه حبیبی
کتاب «دریاچه آخر دنیا» داستان معدود بازماندگان انسان روی کرهی زمین در سال ۲۰۲۵، چندین سال پس از یک فاجعهی محیطزیستی را بیان میکند. قهرمان داستان نوجوانی به نام هکتور است که تمام عمر خود را در راهروهای زیرزمین گذرانده و جوانترین فرد جامعهی کوچک خود و گزینهی رهبری گروه در آینده است.
کتاب «دریاچه آخر دنیا» کتاب تقدیر شده در جایزه سالانه کتاب کودک استرالیا در سال ۱۹۸۹ است.
۱. از توهین به افراد، قومیتها و نژادها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهامزنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیامها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمانها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.