داخلی
»مطالب کتابداری
»کتابخانه های عمومی
کارگروه تخصصی همکاری های اداره کل کتابخانه های عمومی چهارمحال و بختیاری تشکیل شد
به گزارش لیزنا، اولین جلسه کارگروه تخصصی همکاریهای روز یکشنبه ۲ دی ماه با حضور فرهاد خلیل مقدم، مدیرکل کتابخانه های عمومی استان؛ رسول صفیان، رئیس اداره امور کتابخانه ها و مشارکتها؛ جواد حیدری، رئیس اداره کتابخانه های شهرستان بروجن؛ احمد پایاب، رئیس اداره کتابخانه های شهرستان بن؛ مصطفی انصاری، رئیس اداره کتابخانه های شهرستان اردل؛ شهلا آقابابایی، رئیس اداره کتابخانه های شهرستان سامان؛ جمعی از کارشناسان شهرستان شهرکرد و کارشناسان ستاد با هدف برنامه ریزی جهت بهره برداری بیشتر از ظرفیت تفاهم نامه های ملی و استانی در محل اداره کل کتابخانه های عمومی استان برگزار شد.
مدیرکل کتابخانه های عمومی استان در این جلسه به ایجاد و فعالیت کارگروه های تخصصی کتابخانه ها از سال ۹۴ به عنوان اتاق فکر برنامه های اجرایی استان اشاره کرد و افزود: باید در کارگروه ها و برنامه ریزی کتابخانه ها نیازهای امروز جامعه را در نظر بگیریم و پا به پای نیازهای جامعه و مراجعین به کتابخانه ها پیش رویم و نیاز مطالعاتی مراجعین را برآورده سازیم.
وی ضمن اشاره به رسالت کتابداران و لزوم شناخت نیازها و چگونگی رفع آن اظهار داشت: ما باید احساس نیاز به مطالعه و آگاهی را در جامعه ایجاد کنیم.
خلیل مقدم در بخش دیگری از سخنان خود به لزوم انعقاد تفاهم نامه های همکاری با دستگاه های اجرایی با هدف کاهش آسیب های اجتماعی تأکید و تصریح کرد: بسیاری از مشکلات ناشی از عدم آگاهی بوده و ما باید با کمک و همکاری دیگر دستگاه ها مهارت های اجتماعی و درست زندگی کردن را به افراد آموزش دهیم و این وظیفه ای جدید نیست بلکه از اهداف و رسالت های کتابخانه هاست.
وی لزوم جلب صحیح مشارکت خیرین با حفظ شأن و حرمت دستگاه را مهم عنوان کرد و اذعان داشت: باید با برنامه محوری ضمن انعقاد تفاهم نامه ها انجمن خیرین کتابخانه ساز را به صورت عملی و میدانی اجرایی کنیم.
گفتنی است در این کارگروه بر لزوم برنامه ریزی در راستای اجرایی شدن تعهدات تفاهم نامه های ملی و محلی تأکید و در خصوص انعقاد تفاهم نامه های محلی در سطح استان با حاضرین در جلسه بحث و تبادل نظر شد.
۱. از توهین به افراد، قومیتها و نژادها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهامزنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیامها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمانها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.