کد خبر: 38024
تاریخ انتشار: یکشنبه, 09 دی 1397 - 11:02

داخلی

»

مطالب کتابداری

»

کتابخانه های عمومی

دیدار سرپرست کتابخانه های عمومی گیلان با مدیرکل دیوان محاسبات استان گیلان

منبع : روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی گیلان
سرپرست اداره کل کتابخانه های عمومی استان گیلان در دیدار با مدیرکل دیوان محاسبات استان، نقش نهادهای نظارتی در رشد شاخص های مطالعه در گیلان را انکارناپذیر دانست.
دیدار سرپرست کتابخانه های عمومی گیلان با مدیرکل دیوان محاسبات استان گیلان

به گزارش لیزنا، پریسا کرمی روز چهارشنبه (۵دی) با حضور در دیوان محاسبات استان گیلان با احمد پری پور، مدیرکل این دستگاه نظارتی دیدار و در زمینه وضعیت دریافت سهم نیم درصدی کتابخانه ها از درآمدهای شهرداری های گیلان گفتگو کرد.

این نشست با حضور پریسا کرمی، سرپرست اداره کل کتابخانه های عمومی استان؛ احمد پری پور، دیوان محاسبات استان؛ مجتبی رمضانی، معاون اداری و مالی اداره کل کتابخانه های عمومی استان گیلان؛ سید محمد اسحاقی، معاون اجرایی دیوان محاسبات گیلان و علی عباسی، مدیر رسیدگی و نظارت بر فعالیت های مالی اداره کل کتابخانه های عمومی استان برگزار شد.

کرمی با قدردانی از حمایت نهادهای نظارتی از اقدامات فرهنگی نهاد کتابخانه های عمومی کشور، به وضعیت وصول سهم نیم درصدی کتابخانه های عمومی از درآمدهای شهرداری های استان در سال های گذشته تا به امروز اشاره کرد و از کاهش درآمدهای مجموعه کتابخانه ها نسبت به سال گذشته خبر داد.

سرپرست اداره کل کتابخانه های عمومی استان با اشاره به قانون تاسیس نهاد کتابخانه های عمومی کشور در سال ۱۳۸۲ و تاکید قانون گذار بر سهم نیم درصدی کتابخانه ها از درآمدهای شهرداری ها، آن را تنها منبع جاری هزینه کردهای این مجموعه فرهنگی عنوان و بر ضرورت توجه شهرداری ها به نقش مهم خود در توسعه فرهنگی شهرها تاکید کرد.

 پری پور: توسعه فرهنگی جامعه نیازمند سرمایه گذاری های پایدار است

مدیرکل دیوان محاسبات استان گیلان نیز در این دیدار با اشاره به اقدامات سازنده نهاد کتابخانه های عمومی در حوزه ترویج و گسترش فرهنگ مطالعه بر لزوم رفع موانع مالی و درآمدی این نهاد تاکید کرد. احمد پری پور با بیان اینکه توسعه فرهنگی جامعه نیازمند سرمایه گذاری های پایدار است به نقش شهرداری ها در این خصوص اشاره کرد.

وی همچنین با تاکید بر لزوم توجه شهرداری ها به موضوع ماده ۶ قانون تاسیس نهاد کتابخانه ها، سهم نیم درصدی کتابخانه ها از درآمدهای شهرداری ها را حق قانونی این مجموعه دانست.

در این نشست مجتبی رمضانی، معاون اداری و مالی اداره کل کتابخانه های عمومی استان نیز در گزارشی به وضعیت پرداختی سهم نیم درصد کتابخانه ها از درآمدهای شهرداری های کل استان گیلان اشاره کرد.

رمضانی با بیان اینکه پرداخت سهم کتابخانه ها از این منبع در سال۹۷ نسبت به سال های گذشته، کاهش چشمگیری داشته است، نقش نهادهای نظارتی در این حوزه را مهم و اثرگذار عنوان کرد.

خواهشمند است جهت تسهیل ارتباط خود با لیزنا، در هنگام ارسال پیام نکات ذیل را در نظر داشته باشید:
۱. از توهین به افراد، قومیت‌ها و نژاد‌ها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهام‌زنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیام‌ها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمان‌ها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.
نام:
ایمیل:
* نظر: