داخلی
»مطالب کتابداری
»کتابخانه های عمومی
نشست استاندار سمنان با مدیران فرهنگی این استان برگزار شد
به گزارش لیزنا، نشست علیرضا آشناگر، استاندار سمنان با جمعی از مدیران فرهنگی دستگاههای اجرایی این استان با هدف هم اندیشی جهت ارتقای سطح فرهنگ جامعه در استانداری برگزار شد.
استاندار سمنان در این جلسه اظهار داشت: در حوزه فرهنگی با دشمنی مجرب و مجهز مواجه هستیم. تنها راه مقابله با این دشمن رجوع به مردم و آموزه های دینی است. متولیان فرهنگی باید بدانند که چگونه انجام کارهای فرهنگی را در جامعه رواج دهند.
وی تصریح کرد: دستگاههای متولی فرهنگ باید از ابزارها و فناوریهای نوین فرهنگی از جمله شبکه های اجتماعی استفاده موثر و بهینه داشته باشند.
آشناگر در این نشست خواستار توجه جدی دستگاههای فرهنگی استان به مقوله آسیب های اجتماعی شد.
۷۱ باب کتابخانه در استان سمنان فعالیت می کنند
در ادامه نورعلی غلامحسین نیا سماکوش، مدیرکل کتابخانههای عمومی استان سمنان ضمن بیان اینکه هم اکنون ۷۱ کتابخانه عمومی در استان سمنان فعالیت می کند، بیان داشت: از این تعداد ۵۳ کتابخانه به صورت نهادی، یک کتابخانه مستقل و ۱۷ کتابخانه مشارکتی فعالیت می کنند.
وی افزود: پس از پیروزی انقلاب اسلامی ۶۳ کتابخانه دیگر در استان افتتاح شد. براساس آمار ۸۷ درصد کتابخانهها پس از پیروزی انقلاب اسلامی در استان راهاندازی شده است.
سماکوش با تاکید براینکه ۲۴ کتابخانه عمومی روستایی و ۴۷ کتابخانه عمومی شهری در استان سمنان وجود دارد، اظهار داشت: قریب به ۶۲ هزار نفر عضو کتابخانههای عمومی استان سمنان هستند.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان سمنان با اشاره به این که پیگیریهای لازم جهت راه اندازی هفت کتابخانه عمومی روستایی در استان سمنان انجام شده است، گفت: تاکنون هشت کتابخانه عمومی در استان سمنان توسط خیرین احداث شده است.
وی تصریح کرد: کتابخانههای عمومی نامنیک، مغان، زمان آباد، مومن آباد، مدیر عالمی شهرستان دامغان، خورزان و ده سلطان توسط خیرین راه اندازی شده است.
سماکوش از فعالیت ۲۰ انجمن کتابخانه عمومی در استان سمنان خبر داد و افزود: یک انجمن خیرین کتابخانه ساز در استان و سه انجمن در شهرستانهای سرخه، گرمسار و مهدیشهر از سال ۹۳ تاکنون به ثبت رسیده است.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان سمنان با اشاره به این که در سال های اخیر تلاش شده است حتی الامکان مشکلات کتابخانههای عمومی رفع شود، گفت: در حال حاضر هیچ کتابخانهای در استان مشکلات سرمایشی و گرمایشی ندارد.
سماکوش برگزاری برنامههای فرهنگی همچون نقد و بررسی کتاب، رونمایی کتاب، نشستهای کتابخوان و برگزاری جشنواره ها و همایش ها را از جمله فعالیتهای کتابخانه دانست.
وی در خاتمه با اشاره به پیشرفت فیزیکی ساختمان کتابخانه عمومی شهرستان مهدیشهر، خواستار مساعدت استاندار برای تکمیل و تجهیز این کتابخانه شد.
۱. از توهین به افراد، قومیتها و نژادها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهامزنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیامها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمانها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.