داخلی
»مطالب کتابداری
»اخبار کتابخانه ملی
هفتمین پادکست کتابخانه ملی کودکان و نوجوانان ایران منتشر شد
به گزارش لیزنا بر اساس اعلام کتابخانه ملی کودان و نوجوانان ایران، در پادکست حاضر که با عنوان «فردا به سفری بزرگ می روم» منتشر شده است، صدای نویسندگان و مترجمانی چون کیوان عبیدی آشتیانی، فرزانه مهری، مهدی حجوانی، احمد شاملو، مصطفی رحماندوست، غلامرضا امامی و رامین مولایی به گوش می رسد.
در این پادکست بخش هایی از کتاب های «با کفش های دیگران راه برو» اثر شارون کریچ و ترجمه کیوان عبیدی آشتیانی، «مانولیتو به سفر می رود» اثر الویرا لیندو و ترجمه فرزانه مهری، «سفر باورنکردنی ادوارد» اثر کیت دی کامیلو و ترجمه مهدی حجوانی، «ماهی سیاه کوچولو» اثر صمد بهرنگی، «شازده کوچولو» اثر آنتوان دوسنت اگزوپری ترجمه احمدشاملو، «سه قصه» اثر امبرتو اکو و ترجمه غلامرضا امامی، «پنج تا انگشت بودند که» اثر مصطفی رحماندوست و «"کافکا و عروسک مسافر» اثر جوردی سییرا فابرا و ترجمه رامین مولایی به گوش می رسد.
در این پادکست بخش هایی از مجموعه های تلویزیونی «ماجراهای هاکلبری فین» براساس کتابی به همین عنوان اثر مارک تواین، «دور دنیا در هشتاد روز» برگرفته از کتابی به همین عنوان اثر ژول ورن و«ماجراجویی های شگفت انگیز نیلس» بر اساس رمانی با عنوان سفر شگرف نیلس هولگرسون در سرزمین سوئد اثر سلما لاگرلاف نیز به گوش می رسد.
همچنین متناسب با محتوای کتاب ها بخش هایی از آلبوم های موسیقی «پرنده خیال» اثر محمدرضا علیقلی، «دنیای شادی» و «ترانه شادی» اثر ناصر نظر انتخاب شده است.
در شماره حاضر از قصه گویی ناهید شرف الدین برای کتاب «ماهی سیاه کوچولو»" بهره برده ایم.
تصویر این شماره پادکست از کتاب «سفرباورنکردنی ادوارد» انتخاب شده است.
برای شنیدن فردا به سفری بزرگ می رود به وبگاه کتابخانه ملی کودکان و نوجوانان ایران مراجعه کنید.
گفتنی است پیش از این از مجموعه پادکست های کتابخانه ملی کودکان و نوجوانان ایران «زمین لبخند می زند»، «سبزه های عید»، «انگار توی قصه ای»، «به خاطر لبخندی بر چهره کودکی»، «قلب سپیدی در سینه آن» و «درختم چتر خود را می گشاید»، منتشر شده است.
۱. از توهین به افراد، قومیتها و نژادها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهامزنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیامها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمانها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.