داخلی
»مطالب کتابداری
»کتابخانه های عمومی
نشست «سیاستگذاری ملی کتابخانه عمومی»
به گزارش لیزنا، دومین برنامه طرح کتابخانه ایرانی با موضوع «مسئلهشناسی سیاستگذاری ملی کتابخانه عمومی» ساعت 11 صبح روز پنجشنبه بیست و پنجم شهریور به همت دفتر برنامهریزی نهاد و اداره کل کتابخانههای عمومی آذربایجانشرقی، با حضور دکتر مجید وحید رئیس مرکز مطالعات سیاستگذاری عمومی و عضو هیأت علمی گروه علومسیاسی دانشگاه تهران و جمعی از علاقهمندان در تالار نخجوان کتابخانه مرکزی تبریز برگزار میشود.
دکتر مجید وحید، عضو هیئت علمی گروه علوم سیاسی دانشگاه تهران ، فارغ التحصیل دکترای علوم سیاسی از دانشگاه رن فرانسه است. سیاستگذاری عمومی، سیاستگذاری فرهنگی و جامعه شناسی سیاسی از جمله موضوعاتی است که توسط وی تدریس میشود و در این زمینه تالیف ها و ترجمه های متعددی دارند که شاخصترین آن کتاب «سیاستگذاری عمومی، تهران: نشر میزان، 1383 » است که در دانشگاه های مختلف تدریس میشود. دکتر مجید وحید در حال حاضر به عنوان رئیس مرکز مطالعات سیاستگذاری عمومی دانشگاه تهران، مطالعات و پژوهشهای خود را دنبال میکند.
بحث و بررسی در خصوص مسألهشناسی سیاستگذاری ملی کتابخانههای عمومی، الزامات ملی و محلی سیاستگذاری در این حوزه و نسبت دولت ایرانی با کتابخانههای عمومی از جمله محورهای این نشست خواهند بود.
دومین برنامه طرح کتابخانه ایرانی با همکاری شهرداری تبریز، استانداری، سازمان میراثفرهنگی و صنایعدستی و گردشگری، صدا و سیما، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، مدیریت منطقه شمالغرب سازمان اسناد و کتابخانه ملی و انجمن کتابداری و اطلاعرسانی شاخه آذربایجانشرقی در قالب طرح «کتابخانه ایرانی: سیاستگذاری ملی کتابخانه عمومی» برگزار میشود.
بر اساس اعلام روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی آذربایجان شرقی نخستین نشست برنامه طرح کتابخانه ایرانی با عنوان «بازخوانی خدمت کتابخانه عمومی در پیوند با سیاستهای ملی فرهنگی» با هدف بررسی حوزه فرهنگی کشور فرانسه و باز تعریف نقش کتابخانه عمومی در ساختار اجتماعی و سیاستگذاری ملی بیست و هشتم تیرماه در کتابخانه مرکزی تهران (پارک شهر) برگزار شد.
۱. از توهین به افراد، قومیتها و نژادها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهامزنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیامها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمانها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.